Friday, August 19, 2011

berbuka dengan nesVita. puasa ke 19. d(^____^)b

je?
hari ni ingatkan nak buka cheezy wedges
*homemade ok~*
tapi, 
my ❤ dok ralit main PS sampai tak ingat dunia,
dia terlupa nak beli kentang
silap aku juga, lupa nak ingatkan banyak.banyak kali
*sarcasm*
eh. aku tengok cermin macam dah kurus sikit la.
hah~!
(.__.)
oh. ini nesvita free.
kalau nak, kena register dekat FB Nesvita.
...
tertidur masa tengah tengok my  main game onimusha
game apa entah. macam boring je, seronok tengok dia main god of war lagi. 
This week macam tak ada homework ye, cuma tinggal nak buat video untuk assignment mandarin.
pagi tadi ada kuiz Rheumatoid Arthritis.
tersalah 1 soalan. soalan MTX dose. aku tak terbaca Methotrexate,MTX kena makan 1 kali je seminggu. aku bubuh Sulfasalazine, SFZ.
Madam Ma [lecturer] tanya aku time collect paper,
"Suzlin can aswer a?"
tak sempat lagi aku nak jawab, dia dah potong. 
"sure la Suzlin can, she study"
aiyo. dia tanya, dia jawab sendiri.
 aku baru nak jawab,
"cannot la Madam Ma, i study but i kept forgotting la"
dengan muka sengal aku, aku pendam je.
*there it goes, my manglish*
aku student kesayangan Madam Ma kut
*perasan*
monolog: cis, aku hafal penat2 drug interaction, patho, juvenile RA segala bagai, yang keluar cuma soalan simple2 kan. seronok betul.
*fire fire fire*
...
*abaikan. buang tebiat. hah~*
...
[fuiyo. kak ijan singgah blog aku~ terharu (^___^)]

1 comments:

bloghok said...

wachaaaa...cute nyer...kahkahkah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...