Sunday, August 14, 2011

already 14th day of puasa (^____^)

hari ni berbuka bubur lambuk, ayam percik and roti john.
beli kat bazar ramadhan tanjung rambutan.
jauh sikit. saja tukar selera.
seronok sebab tak ramai orang, tak payah nak berpusu-pusu bertolak bagai.
ayam nye ciput tapi RM3. mahal la makanan sekarang.
(ಥ_ಥ) 
...
currently i'm trying this product:
Day 16
D'Puteri Detoxifying Foot Patch
"kenapa warna hitam tu still ada ek?macam tak kurang2 je toxin dalam badan ni. mula2 macam OK. kesan placebo kot. hmm~maybe kena pakai sebulan direct. kita tengok macam mana result 14 hari dari sekarang"
Day 14
Nestle Bliss
"suppose to be my last day, tapi apa salahnya minum sampai bila-bila kan. berkesan sebab, dah tak rasa kembung perut, tak ada constipation; cuma, kurang "membuang" kut. my ❤ cakap mungkin sebab bulan puasa, kurang makan, so membuang pun kurang la"
...
*pic ambil kat google*
tadi masa kat Tesco, singgah dekat Watson. dah lama dah nak try beli Juvanex Detox Program. currenlty, RM109, sebelum ni harga dia RM150++. tapi seriously nak try. 
dia cakap,
"Juvanex is a complete detox program to help you eliminate toxins in your body. Once your liver and digestive tract are cleared of toxins, all other elimination organs such as our lymphatic system, kidneys and skin are free to perform their functions with ease"-Juvanex@FB
macam best je kan?
tapi mahal. and memang la tengok testimoni dia macam berkesan, what if it doesn't work for me?
*heh.IF banyak sgt*
tak apalah. nanti after raya kalau ada duit lebih, nak try. sebab kalau detox tak boleh fasting. takut tak larat plak nanti.
...
yayaya, i'm a health conscious. It's just because aku selalu sakit dari kecik, low immunity, so, i have to take care myself more than other people. dulu duduk kat rumah, ada ibu ayah tak apa la. kalau sakit ada orang nak tengok kan. siapa tak mahu makan seafood; ketam ikan segala bagai?  
i want but i can't.
dem.
homesick. nak balik JB.
...
dah. nak sambung study.
salam.

3 comments:

  1. Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally - taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

    ReplyDelete
  2. sentiasa hitam ke lin? ko pakai tiap hari berturut2 ke?

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...