Monday, August 8, 2011

8th day Puasa.

dem. tetibe allergic semalam. entah kenapa. nasib baik ada bekal prednisolone dgn zyrtex.
sekejap je hilang.
orang kata tak elok makan prednisolone selalu, ya ya. masalahnya segala jenis antihistamine aku makan, allergic tak hilang2. yes, i know, makan prednisolone tak buat urticaria baik, it's still there. tapi nak buat macam mana, zyrtex etc. alone tak boleh hilangkan within 2 months. on and off. serius. takkan nak cuti kelas sampai 2 months kan. macam orang cuti bersalin je. 
kalau dapat lecturer sporting tak apa, dapat pulak lecturer yang macam 
...*susah nak cakap*...
x pasal2 tak boleh masuk kelas for the whole sem, or worst kena bar exam. dem.
ya ya ya. aku manusia fragile yang tak boleh kena peluh, panas, habuk bagai, tak boleh makan itu ini. tapi nak buat macam mana, this is me.
dem. susah nak cakap dengan orang yang jenis tak memahami.
dem. dem. dem.
*carut lagi aku di bulan mulia ni*

hari ni berbuka dengan nasi grg daging+ayam percik+air bliss dan badak berendam. sedap giler~~
rasa macam kuih tako tapi lagi best
hohoho.
*bl nak cut down sugar intake ni*
nak study la pulak, esok ad kuiz.
(X____X)"~
counting days to balik JB. o, please~~
p/s: setiap hari saya bersyukur kepada Allah s.w.t. sebab ada awak di sisi saya, menjaga, memberi sokongan dan kekuatan untuk saya terus kuat harungi hidup. i love u sayang~:]

1 comments:

NOOR FATIN said...

ayam percik? wow! hehe selamat berpuasa :)