Friday, August 5, 2011

5th day puasa.

ngantuk giler.
update blog ni pon sambil tutup mata.hah~
kenapa ntah.
penat sangat mungkin.
homework tak putusputus. 
(-____-)~
tadi ada kuiz. doing better this time.
(^____^)"
semoga berterusan begini.
cuma sekarang ni sangkut Pharm Chem.
belum study lagi.
pening kepala. tak ada idea.
buku bukan main tebal dah photostat.
bila buka je~ peh..apa ni?
serius, tak faham. analytical chemistry tingkat tinggi kot.
titration bagai. ahhhh~~~~kusut.
hari ni berbuka nasi lemak sama air bliss.
kenyang perut. rasa nak meletop.
dari semalam rasa nak makan sweet and sour fish.
tapi semalam dah allergic, aku takut silap makan kang tetibe penuh urticaria satu badan.
kalau baik within 24 hours tak apa la jugak.
dibuatnya macam aku masa sem 2 dulu~habis.
2 bulan direct. kelas pun datang on off on off.
kalau jenis lecturer faham tak apa, 
kena lecturer yang b*llsh*t, habis aku.
sedih tau.
dah, nak tido.

0 comments: