Thursday, August 4, 2011

4th DAY PUASA

hari ni berbuka dengan kurma, nestle bliss, nasi kerabu and ayam percik.
sedap.
penat hari ni. *hari2 pun penat*
homework tak pernah habis
(-___-)"
busy memanjang~
nasib baik ada my ❤ tolong kemas rumah
sampai2 rumah je tgok baju dah siap basuh, semua dah kemas,
dah vakum segala bagai..waaaa~
TERIMA KASIH SAYANG. next time buat macam ni lagi ye
ngeh~
semalam.
sewaktu waktu terluang tggu Dr. Henny yang lambat masuk,
sempat juga kitorang bergosip berborak bagai.
tetibe masuk bab kahwin kan.
kecik2 dah pandai cakap pasal kahwin.
aku tak apa la. aku dah besar kot. hahahaha~ yang penting diorang tu baru 19.
[dalam kelas aku orang yang ke-3 paling tua, rest kebanyakkan 19-21]
kot. (-___-)"
antara intipati pergosipan kitorang:
how to know if he's the one? 

then aku terfikir nak buat entry pasal ni nanti.
wah~
banyak pulak masa aku kan~
mcm Dr. Love la pulak.
tengoklah nanti bila aku dah free2 sket.
*xpasal2 bajet wanted*
mata dah ngantuk.
esok ad kuiz dgn tutorial la pulak.
(-___-)"
you, complete me :)

1 comment:

  1. okayy tak sabar tunggu next entry nak baca :D kalau dah buat nanti jangan lupa bagitahu yaa :D

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...