Monday, July 25, 2011

depress.

muka engkek giler, pretending that I don't care. 
tapi, mata dah berkaca.  
dem. i hate this feeling. aku dah lost, tak tahu apa dah nak buat.
boleh tak aku harapkan duit juta-juta
jatuh dari langit?
sebab aku rasa, itu je satu-satu cara nak solve kan 
problem aku sekarang ni.
desperate, and really in need.
shit. kalau la aku boleh restart balik life ni,
tak mau aku jejak sini.
tapi fikirfikir balik, ada juga kebaikannya.
aku mengaku, ni semua silap aku.
nak menyesal pun tak guna.
takut.
sedapkan hati, mungkin ada hikmah di sebalik semua ni.
tapi entahlah;
risau.kalut.bimbang.kusut.malu.
penuh dalam otak aku yang kecik.
shit.
bila la nak berhenti semua ni.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...