Thursday, July 21, 2011

day #25 blog challenge

favorite color.
black; i think.
end.


harihari pun sedih jugak
why?why?why?
why life isn't fair?

"this is me being stupid enough to belive
that LIFE comes with a rewind button"

aku rasa macam dah give up la
tak mahu rasa sedih
nak lari
build another; brand new life
tapi boleh kah?
nasib baik ada peneman setia di sisi
kalau tak 
tak sanggup dah aku nak harung sorangsorang
tapi..tapi..tapi..
as aku dah start rasa down sekarang ni
aku tak tahu mana arah dah
rasa sensitif sangat
rasa macam lost
sampai rasa macam nak menangis sebab tak tahu kelas kat mana
sebab tu je
dem. dah lebih dua tahun dekat kolej, aku tak tahu kelas dispensing dekat mana.
dem. dem. dem. dem. dem. dem. and dem.
what the hell is wrong with me?!?!

aku. 
rasa macam dah tak yakin dengan diri sendiri.
aku tak tahu aku boleh buat ke tak semua ni.
aku tak tahu.
depress.
...
*die*

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...