Sunday, July 17, 2011

22 days blog challenge

A photo of me as a child.
ambik-ambik. limited edition ni.







[nota: iiii~~anak sapa ni. comelnya. hahaha.]

malam ni my hubby request apple crumble lagi.
dia tak suka benda manis-manis,
 tapi dia kata apple crumble saya sedap.
so, aku buat malam ni sebab tak mau kalut-kalut.
ini kerana esok dah start kelas!
hahahahaha.
(-____-)"
hari ni tak ada buat apa, pergi makan,beli game PS2
[kingdom heart dgn game memburu haiwan]
(-____-)"
lepas tu balik online, online, online,
baking then online lagi,
melantak rasa apple crumble yang dah masak
then now ni sedang sibuk mengupdate blog.
eh. ada aku mention esok dah start kelas ke?
ah. sekejap nya cuti.
*walhal berbulanbulan*
(-____-)"
dah. nak tido.

1 comment:

  1. alalala comelnye.. :D eh da stat kelas? selamat lah belajar ye? :)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...