Saturday, July 16, 2011

21 days blog challenge

Something you crave a lot.
waaa~~dah 21 hari buat challenge ni 
bagus2 bak kata Hazwan
*tepuk2 diri sendiri*
hahaha.
*awkward*
(¬_¬)
berbalik pada tajuk di atas;
Apple Crumble
have been the one thing I've been craving a lot of lately
nak beli tak ada jual.
last makan dulu buffet kat Hotel Syuen, Ipoh; rasanya,
4 tahun lepas.
*eh.yeke?bukan apple pie?confuse2*
(¬_¬) 
so, sempena post hari ni, 
aku pun try la buat ni pagipagimorning,
*bajet breakfast omputih sajork*
1st time ni:
before, apple kat dalam crumble on top
after 40 minute
for him 
❤for me

serve with vanilla icecream.
nyum2.
sedap. my hubby said. 
i pun kata sedap.
hahaha.
*awkward*
tapi..tapi..tapi..
makan banyak-banyak macam muak pulak.
tinggal half untuk tea petang karang la.
tak payah susah masak lagi.
kan?kan?
kalau nak resepi, klik kat 
>SINI<
tau. Resepi lain pun ada.
kelakar giler tahap dewa chef dia
nama titlinihaan.
dah banyak dessert dia aku try.
semua jadi. tak ada yang tak jadi.
especially chocolate mousse dia.
sedap tahap dewa.
hohoho.
*sweet tooth*

1 comments:

HAZWAN17 said...

untuk aku takde ke hahaha