Friday, July 15, 2011

20th blog challenge

A photo of things that makes you happy

*gasp*
no la. just kidding maa~
*half truth*
ok. cakap pasal happy.
definisi happy pada aku buat masa sekarang ni ialah problem free and ada semua basic needs and wants.
basic need:
food
place to stay
cloth to wear
belief,ddin
and of course, L.O.V.E. from family and friends :]
want:
[KLIK SINI]
*my wishlist*
rasanya semua orang pun nak macam ni kan?
so, in order to achieve semua ni satu je root dia dalam duniaduniawi ni: 
DUIT/NUQUD
*kalau salah betulkan*
seronoknya kalau tibatiba cucuk duit kat ATM and check baki ada USD1 million
ada siapa2 nak bagi free2 kat aku tak
kita buat eksperimen, 
dengan adanya duit sebanyak ini, boleh ke aku happy?
kita buat hipotesis awal
"duit banyak tidak tentu happy"
sebab orang kata nanti risau duit hilang lah apelah
betul ke?
so, nanti sapa nak bagi duit sebanyak tu, bagi kat saya ek?
takapa2. saya tahulah macam mana nak mentadbir duit tu.
hahaha.
*macam menyimpang tajuk*
ok la. gambar something yang buat saya happy
*this is for real maa~~*
my little brother
Muhammad Daniel Azhar
*love him so much*
XOXO


and *batuk2*
..him..


2 comments:

Teacher Shin said...

Hey nice post^^. Feel free to learn Korean at our blog. Check out our latest post : Situation Dialogue 1

zieyzain said...

ziey singgah bc entry,..nice=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...