Saturday, July 9, 2011

14th day blog challenge

tajuk hari iniTV show you’re currently addicted to.
aku ada TV. tapi aku jarang tengok TV. cuma guna TV untuk main PS kan.
tapi TV show yang aku suka House MD dengan CSI:Miami
dah habis tengok dah pun sampai season 7.
dengar cerita next year ada season 8 pulak.
tapi..tapi..tapi..
dengar cerita Lisa Cuddy dah tak ada dah kat season 8.
damn. (>.<)
siapa la House without Cuddy.
I do not see any future for this show without Cuddy
aku dah macam malas nak tengok.
best. sebab ada Horatio. Horatio hensem. and sebab ada investigation yang cambest.

[nota: bila taip post ni. baru aku perasan yang aku suka cerita yang berkisarkan investigation bagai (X___X)"]

1 comments:

iPai said...

Dulu suka juga house, tapi tak follow sudeh, sebab banyak sgt follow tv shows.. uhuh

thank u sebab upload banner !!