Monday, June 27, 2011

o.dem.new obsession.

..adoi..
semenjak dua menjak takde kerja ni aku macam sangap bosan
hah~!
>cuti lama lg.jadi surirumah sepenuh masa buat sementara waktu<
*gedik*
tak semena-mena menjalankan aktiviti blogwalking, tetibe rasa nak buat blog contest macam fatin dan lain-lain creature
#credits to fatin
[jeles dengan hadiah kemenangan beliau sgala bagai]
kira hari ni 1st day contest blog aku la
lepas tu tengok ramai orang buat 30 days Blog Challenge pulak
[ntah sape-sape, ang google la banyak kuar; balqis pun ada join]
aku pun kalut nak buat 30 days Blog Challenge
*agak meroyan di situ*
so, aku start entry dari sekarang.
so, in the future. boleh la aq baca balik and gelak-gelak kat diri sendiri.
[pathetic.excited bai~]


Day 1 – A photo of yourself and a description of how your day was.
hari ni takda apa berlaku, normal [bagi akula kan~]
hari ni buat blog GA spanjang hari
err..sampai malam?
normal.
keluar ambil angin.
normal.
masak dan makan ayam bakar.
normal.
baca buku sepanjang hari dan berulang.
normal.
online.online.online.
normal.
[letupkan soket akibat penggunaan barang elektrik melampau]
[ooooopppppppppssssss]
panik.
my life is normal.and dull.tak berjalan sebab dah boring jalan.
tak bersosial* sebab semua sibuk dengan hal masing-masing
kerja segala bagai
*online.exceptional.
so dengan berbekalkan streamyx yang boleh tahan laju jugak la sebagai peneman; i kill time with these thing.a lot.
takkan nak main sudoku 24/7 pulak kan?
that's all for today.sambung besok.
#dem.aq rasa entry aq panjang berjela#

0 comments: