Wednesday, August 2, 2017

Tesco Flavored Tea Review

I'm a fan of tea. Tak kisah lah apa jenis teh, herbal, spices, fruits, flower etc. Normally for flower tea, herbal tea yang pelik-pelik I would buy from my local chinese tea shop. More cheaper. Selain book-hoarder dan beberapa hoarder problem yang lain, mak juga tea-hoarder.

Last week, Mak ternampak new product on shelf. Tak pastilah betul baru ke apa, tapi Mak baru nampak la~ so mak grab 1 lemon & Ginger, sebab peppermint dengan green tea mak dah ada berlambak.  Ada 4 flavour to choose from:
Below RM5. How cheap is that! Mak dah try, memang sedap. Mak chrck ingredient dia ada rosehip jua (sila google kelebihan rosehip). Rugi tak ambil yang red-berries tu. Esok nak pi Tesco sekejap la.

Mak suka tesco. Mak suka Coffee tesco especially Ethiopian Sidamo, Costa Rican and  Sumatra Mandheling. Yummeh~

26 comments:

  1. wah..sedapnya mak...ingat nak kirim mak beli jelah...nanti amik rumah mak,...boleh tak..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. buek. dia merayap ke mana-mana boleh je beli. kahkahkah.

      Delete
  2. fuuhhh...memg suka test rasa2 erkk

    ReplyDelete
  3. teringin juga nak cuba Tea Lemon & Ginger tu..
    ok, cari Tesco petang nanti.. hehehehehe.. :)

    ...

    ReplyDelete
  4. Ada jual dekat tesco yea... tak pernah nampak nanti nak carilah

    ReplyDelete
  5. Ala.....tempat kite tade tesco...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa. nanti boleh pesan dengan kawan-kawan.

      Delete
  6. tak pernah pulak nampak. sekarang ni minum ahmad tea je

    ReplyDelete
  7. Brand tesco tak semestinya tak baguskan mak. Kadang lagi baik kualitnya dari jenama lain. Hehhe

    ReplyDelete
  8. wahhh.. ada rosehip tu... ni yang nak ngendeng-ngendeng mak ni...

    ReplyDelete
  9. Teringin pula nak cuba try test. Boleh la beli nanti

    ReplyDelete
  10. bukan penggemar tea, jadi tak tahu sangat teh mana sedap, teh mana tak sedap. hihi. tapi, kopi, yes. peminat nombor 1 :)

    ReplyDelete
  11. Wah...lina teringin juga la nak rasa teh dan coffe tesco ni

    ReplyDelete
  12. Wah...lina teringin juga la nak rasa teh dan coffe tesco ni

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...