Tuesday, May 16, 2017

Rupanya Widget Follower Dekat Blogger Masih Ada!

Last time Blogger punya widget follower macam nyawa-nyawa ikan je. Kejap ada kejap tak ada. Then it's gone, like forever. It's been more than 3 years mak rasa. So mak buang and ganti dengan gadget Google Follower. Mak do saw some blogger yang guna own coding guna previous gadget, tapi mak rasa GFC lebih practical dan tak hilang-hilang. Cuma downsidenya, Google+ orang jarang buka.

Then hari ni, mak scroll-scroll More Gadget tetiba terjumpa gadget Follower (Blogger).
Jadi mak decide nak guna both follower widget (sebab mak memang tamak) - and mak cuma nak bagitahu, feel free to follow me, senang nak baca dekat Reading List dekat Blogger Dashboard korang. Macam-macam zaman dahulu juga, awak follow mak, mak follow awak balik ;) Capice? Till then, Salam!

18 comments:

  1. wahhh... salam kenal.. follow sini... dengan id baru. id yang lama dah takleh follow mana2 blog langsung pun... huhuh

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Hai... Suzlin Bonde singgah sini dari www.bondezaidalifah.com

    ReplyDelete
  3. Rindu dengan komen *done follow* ... nostalgia zaman baru2 jadi blogger. hihi

    ReplyDelete
  4. tak dapat follow mak lagi...saya cuba next time...browser saya agak strict sikit...

    arzmoha.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. pki apple ke 😂😂😂 apple memag racist sikit. hahaha.

      Delete
  5. tak dapat follow mak lagi...saya cuba next time...browser saya agak strict sikit...

    arzmoha.com

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...