Sunday, May 21, 2017

Monolog Dalaman #1

This week The Blacklist back to back 2 episodes. Mr. Kaplan mati terjun jambatan and at last! Elizabeth tahu Reddington sebenarnya ayah dia. Entah apa-apa. Dari season 1 she should've done that and dia kata dia ada buat, tapi tak tengok result. This is madness. Lepas tu ada lagi rahsia, apa sebenarnya berlaku dekat mak si Kate. duh.
.
Supernatural pun 2 episode, makin entah apa-apa tapi mak tengok juga tak miss every week. Nephilim dah lahir, so kita tengok next week macam mana pula jalan cerita dia
.
Last week ada event SBB (mak tak update lagi on this), Ramadan buffet review, JDT Blogger potluck dan macam-macam lagi. Hari ni mak ada makeup class - Avon. Will keep you update later. Esok pun ada macam-macam and upcoming event to look forward to, and beberapa barang perlu direview. Ya, Mak busy.
.
Dan this week mak tak berapa sihat, have doctor appointment esok, untuk follow up. Previously, doctor cakap mak ada low BP and kena banyak rehat and I said (dalam hati) yeah right, try la dapatkan rehat bila you have 3 superheroes *cry* satu-satunya masa untuk mak rehat if I'm warded. Itupun hati risau, tak nampak anak depan mata. Kan #separationanxiety
.
Macam blood pressure mak yang low, begitu juga perasaan mak semenjak dua menjak ni due some reasons. but Alhamdulillah, tuhan tu sentiasa ada untuk hamba-Nya. Doakan mak and anak-anak mak ;) Terima kasih. Dah, Mak nak uruskan hal sekolah Adam ni. Next year budak kecik ni dah nak pergi sekolah. Cepat betul masa berlalu. Kiranya Mak bukan berumur 17 tahun lagi la ek?

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...