Wednesday, May 10, 2017

MOMMA® PREGOLACT™ | Susu Terbaik Untuk Ibu Mengandung dan Menyusu

MOMMA® PREGOLACT™
Mak percaya, semua ibu yang mengandung dan menyusukan anak mahukan yang terbaik untuk anak mereka. Apabila kita mengandung/menyusukan anak, sebenarnya kita berkongsi nutrisi yang kita ambil dengan anak. Oleh itu, pengambilan nutrisi ibu yang cukup dapat memastikan pertumbuhan baik bayi seawal dari dalam kandungan. Dan sebab itu lah, kebanyakkan ibu memilih untuk mengambil milk booster & susu untuk ibu mengandung (supplement) sebagai satu cara yang lebih mudah.

Hari ni Mak nak cerita tentang MOMMA® PREGOLACT™ - Susu Untuk Ibu Mengandung , salah satu produk makanan tambahan terbaik sebagai milk booster & susu untuk ibu mengandung yang terbaik. Diformulasikan khas sebagai milk booster dan susu bagi ibu yang mengandungi dengan gabungan pelbagai makanan berkhasiat yang menyokong pengambilan nutrisi ibu sepanjang kehamilan dan menyusukan anak.

MOMMA® PREGOLACT™ - Susu Untuk Ibu Mengandung dan Milk Booster
MOMMA® PREGOLACT™
MOMMA® Pregolact™ - Susu Untuk Ibu Mengandung dan Milk Booster; produk susu bernutrisi:-
membantu ibu mengandung dan menyusu untuk kekal sihat dan cergas (susu untuk ibu mengandung dan milk booster)
dapat bekalkan nutrisi yang lengkap buat anak dalam kandungan atau anak yang disusui. 

Antara kebaikan lain:-
meningkatkan susu ibu (milk booster)
memekatkan susu ibu 
meningkatkan tenaga buat ibu.

MOMMA® Pregolact™ - Susu Untuk Ibu Mengandung; diformulasi Activ-4 Plus™ 
cantik, sihat, tenaga, perkembangan otak bayi yang baik dan meningkatkan kuantiti dan kepekatan susu badan. 
Aspek-aspek:-
1. Cantik - Menghalus, melicin dan mencantikkan kulit ibu dan bayi.
2. Sihat - Kesihatan yang baik dan merawat stress.
3. Bertenaga - Tenaga ekspres buat ibu-ibu yang sering keletihan.
4. Bijak - EPA & DHA dapat membantu meningkatkan perkembangan otak bayi.
5. Milk Booster:   Melancarkan saluran susu, meningkatkan pengeluaran serta kepekatan susu badan bagi ibu yang mempunyai masalah susu kurang.
MOMMA® Pregolact™ kini diformulasikan advanced formula:-
✔ PureMilk™
✔ Tiada gula
✔ Tiada krimer
✔ Rendah lemak
✔ Bahan-bahan semulajadi
✔ Penggunaan untuk 30 kali (1 bulan)

MOMMA® Pregolact™ - Susu Untuk Ibu Mengandung terkandung 12 bahan SEMULAJADI:
Zaitun, Kismis, Omega 3, Delima, Buah Tin, Habatus Sauda, Susu Kambing, Kurma, Madu, Safron, Inulin (prebiotic) Coklat serta Vanilla.

Halal Jakim dan lulus KKM. 

Testimonial MOMMA® PREGOLACT™ - Susu Untuk Ibu Mengandung dan Milk Booster
Testimoni
Testimoni
Testimoni
Testimoni
Cadangan Pengambilan: Ada dua perisa  MOMMA® PREGOLACT™: Milk booster & Susu untuk ibu mengandung iaitu Vanilla dan Coklat. Disyorkan untuk minum ketika sarapan pagi atau sebelum tidur.

Harga: RM155 (Penggunaan 1 bulan) (Dapatkan SAMPLE percuma di SINI)
Cara Penggunaan: Bancuh 4 skoop MOMMA® Pregolact™ dengan 150 ml air suam. Minum ketika sarapan atau sebelum tidur. Untuk lebih keberkesanan, minum sebelum tidur. *Skoop disediakan*

Selepas seminggu mak minum MOMMA® Pregolact™ - Susu Untuk Ibu Mengandung dan Milk Booster, badan mak lebih bertenaga walaupun menyusu. Nak kejar 3 superheroes tak rasa letih sangat. Kalau minum sebelum tidur, mak lebih senang relax dan tidur lebih nyenyak. Lagi satu, Mak suka rasanya. Kebanyakkan susu kambing berbau hamis dan hanyir, tapi yang ni OK. Mak syorkan bukan sahaja pada ibu yang hamil atau menyusu, malah pada sesiapa yang perlukan tenaga tambahan. Dengan hasil gabungan 12 bahan semulajadi (makanan sunnah), mak percaya ianya dapat membantu semua ibu-ibu di luar sana.

Senang cerita, bagi pandangan mak, Golongan yang PERLU MINUM MOMMA® Pregolact™ ialah:
✔ Ibu Mengandung - Menampung keperluan nutrisi ibu dan anak sepanjang kehamilan serta mengurangkan gejala, loya serta muntah (morning sickness) pada awal kehamilan. Serta membantu mengurangkan pelbagai masalah lain seperti constipation, lenguh dan kekejangan kaki, anemia, alahan, dan lain-lain lagi.
✔ Ibu Mengandung yang ada kencing manis (Gestational Diabetes Mellitus) - MOMMA® Pregolact™ krimer dan gula tambahan. Jadi ibu mengandung memang sangat digalakkan minum MOMMA® Pregolact™.
✔ Ibu Menyusu - Menampung keperluan nutrisi ibu dan anak dengan penghasilan susu berkualiti yang lebih baik dan lancar. (membantu meningkatkan kuantiti susu dan kepekatan susu ibu)
✔ Ibu bekerjaya - Mengatasi masalah keletihan dan serta membantu sistem penghadaman yang Mak percaya kebanyakkan ibu mengalami masalah ini. Ingat, jika sistem penghadaman baik, maka penyerapan nutrisi pemakanan akan lebih sempurna.
✔ Ibu yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran - Formulasi 12 bahan yang dapat membantu mengekalkan kesihatan dan kecantikkan para ibu ;)

Pendek kata, MOMMA® PREGOLACT™ adalah antara susu ibu mengandung dan milk booster yang terbaik untuk anda.

Untuk maklumat lanjut mengenai MOMMA® Pregolact™ boleh layari facebook dan website MOMMA®: 


Atau terus ke kedai beralamat: 
MOMMA® Industries Sdn Bhd, 
No 6-25-3, Tingkat 2, Jalan Medan Pusat Bandar 8A, 
Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

Hotline tempahan: 016-923 6962 / 016-924 6962

Google Map: Momma Club

Untuk testimonial boleh layari http://bit.ly/testimonialMOMMA

#MommaPregolact #LactationMilk #PregnancyMilk #Activ-4Plus #NoCreamer #NoSugar #LowFat #MilkBooster #SuperBabies

13 comments:

  1. Banyak kelebihan & khasiatnya ye. 30x ganda lg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 30x tu dalam dia ada 30 hidangan dalam 1 botol la kakak 😂

      Delete
  2. Boleh suggest kat kawan2 ena yang bakal jadi ibu untuk cuba susu ni.. thanks share kak awet muda

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya doktor. ni antara alternatif la. tengok keperluan.

      Delete
  3. assalamualaikum lin...ibu2 x mengandung boleh minum ke lin..hahahahaa
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je. lepas ni jadi lg cantik kebabom la mama 🙊

      Delete
  4. wahhhh.. menarik sangat ni...

    ReplyDelete
  5. Baca entri nih.. Rse cam nak pregnant gak la.. Teringin rasa.. Apekan daya.. Masihh bujang trang tangtang...

    ReplyDelete
  6. Wow hargaa. Tp berbaloi lah kalau nak beli. Byk benefit..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...