Tuesday, May 9, 2017

Homeschooling: Buku Aktiviti Adam dan Iman

Last time mak ada post tentang buku yang mak beli untuk Adam dan Iman bulan lepas. Baru hari ni mak perasan dah siap draft entri pasal ni tapi lupa nak publish. *face palm* 

5 comments:

  1. akak pun suka buku macam ni senang turun temurun hehehe

    http://herneenazir.com/2017/05/08/segmen-mencari-bloglist-by-kinah/

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum lin..tu la kekadang mmg terlupa...bila cek balik dah lama entri tu tersimpan dlm draff jer...

    ReplyDelete
  3. Wipe clean ni blh pdm lah lepas guna kan? Jimat tak perlu beli buku byk utk prektis hihihi

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...