Thursday, April 20, 2017

THROWBACK: JDT BLOGGER MEETUP

Ini entry throwback dua bulan lepas *facepalm* That time JDT Blogger nak organize event charity dengan anak yatim Kluang. Sadly mak tak dapat pergi atas sebab kekangan kerja. Jadi a week before tu mak datang tolong angkat-angkat barang je la yang mana mampu.
From left; Kak Mia, Kak Ida, Me (obviously), Kak Hernee and Uyul
I don’t know what to say; the perk of being blogger. Selfie-wefie dimana-mana. Mak nak up banyak gambar tapi takut lambat loading plak blog mak ni. KAHKAHKAH.

Read about the event here: PROGRAM KASIH JDT BLOGGER SIRI 1 | PERTUBUHAN KEBAJIKAN ANAK YATIM ISLAM KLUANG

Lunch date with Kak Ida

Rumah Kak Ida sebenarnya dekat je dengan rumah mak. Masa untuk nak dating berdua je tak ada. Maklumlah masing-masing busy dengan keluarga. Jadi bila ada masa macam ni, terhambur la semua rindu dendam gossip serta pelbagai lagi. (Tak cukup dalam Whatsapp)

Seronok dapat jumpa geng mak-mak blogger ni (Uyul single). Bercampur dengan geng macam ni la best, boleh borak bincang apa sahaja. Baru la kita boleh maju kehadapan dengan sokongan rakan-rakan positif. HAHAHA.

P/S: Jemput singgah blog JDT Blogger dekat sidebar ;)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...