Thursday, April 20, 2017

THROWBACK: JDT BLOGGER MEETUP

Ini entry throwback dua bulan lepas *facepalm* That time JDT Blogger nak organize event charity dengan anak yatim Kluang. Sadly mak tak dapat pergi atas sebab kekangan kerja. Jadi a week before tu mak datang tolong angkat-angkat barang je la yang mana mampu.
From left; Kak Mia, Kak Ida, Me (obviously), Kak Hernee and Uyul
I don’t know what to say; the perk of being blogger. Selfie-wefie dimana-mana. Mak nak up banyak gambar tapi takut lambat loading plak blog mak ni. KAHKAHKAH.

Read about the event here: PROGRAM KASIH JDT BLOGGER SIRI 1 | PERTUBUHAN KEBAJIKAN ANAK YATIM ISLAM KLUANG

Lunch date with Kak Ida

Rumah Kak Ida sebenarnya dekat je dengan rumah mak. Masa untuk nak dating berdua je tak ada. Maklumlah masing-masing busy dengan keluarga. Jadi bila ada masa macam ni, terhambur la semua rindu dendam gossip serta pelbagai lagi. (Tak cukup dalam Whatsapp)

Seronok dapat jumpa geng mak-mak blogger ni (Uyul single). Bercampur dengan geng macam ni la best, boleh borak bincang apa sahaja. Baru la kita boleh maju kehadapan dengan sokongan rakan-rakan positif. HAHAHA.

P/S: Jemput singgah blog JDT Blogger dekat sidebar ;)

3 comments:

  1. terpampang dekat je muka umi naura..nasib baik pakai bedak satu inci

    ReplyDelete
  2. Gambar 1st tu mak nampak kurus lah...apa rahsianya
    JanjiKita

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum lin...alahai tomey jer semuanya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...