Wednesday, April 19, 2017

Khasiat dan Kelebihan Levea Susu Kambing

Semua geng mak-mak dah merasai kesedapan Susu Kambing by Levea Official ni, so turn mak pula nak showoff Susu Kambing mak juga!
Produk ni sebenarnya baru sahaja dilancarkan. Mak pergi Facebook Levea Official (HERE) and see a lot of review and testiomoni by pengguna. Mestilah mak teruja nak try.

Product Info
Levea Susu kambing Mengandungi  lebih 11 khasiat semulajadi yang sangat baik dan diperlukan untuk kesihatan:
  • Ginkgo Biloba
  • Almana Arabic Gum
  • Probiotic 
  • Madu
  • Kurma
  • Kismis
  • Grape seed
  • Buah Tin
  • Pegaga
  • Sunflower seed oil
  • Vitamin & Mineral
  • Protein & Kalsium
Pengambilan Levea Susu Kambing secara konsisten dapat membantu:
  • Lebih cergas apabila bangun dari tidur
  • Perut rasa lebih selesa dan lawas
  • Rasa lebih bertenaga dan focus semasa belajar
  • Daya ingatan menjadi lebih baik
  • Paras gula dalam darah terkawal
  • Susu ibu menjadi lebih kekuningan dan banyak
  • Anak tidur malam lebih nyenyak
  • Batuk berkahak akan hilang dan sembuh dengan lebih cepat
  • Lebih sihat dan jarang demam serta selsema
  • Cepat sembuh dari demam serta selsema.Kulit menjadi cantik dan lembap.
  • Mengurangkan gejala bayi kuning (Jaundice)
  • Membekalkan tenaga yang berpanjangan ketika berpuasa (tidak lapar)
Siapa yang Perlu minum Levea Susu Kambing?
  • Untuk anak 2 tahun ke atas
  • Untuk pelajar
  • Untuk ibu hamil (semester kedua ke atas)
  • Untuk ibu yang menyusukan anak
  • Untuk wanita yang merancang hamil
  • Untuk Golongan Dewasa lelaki dan wanita
  • Untuk golongan Warga Tua 
  • Untuk Penjagaan Kulit
  • Untuk Mengawal berat badan
  • Untuk yang Berpuasa
CAUTION: Mengandungi Ginkgo Biloba dan herba yang boleh menganggu medication anda. Especially, yang on Warfarin (ubat cair darah) as it will increase bleeding ;) - #makcikfarmasi

Harga: RM 49 (Semenanjung Malaysia), RM55 (Sabah & Sarawak)

Rasa Vanilla. Sedap! Tak ada bau hamis and mak rasa susu kambing ni one of the best alternative to consume susu kambing. Tahu tak susu kambing adalah susu kedua terbaik selepas susu ibu? Dan it contains a lot of makanan sunnah in just 1 bottle. Mana nak cari satu-satu kan, right? So, 2 glass per day keep your mind and body healthy. I said, why not?

Review dan Testimoni Pelanggan
So, get your today! Whatsapp or PM them on Facebook AND don't forget to take part diorang punya monthly contest dekat Page LeVea Official, who know you might the lucky one ;)
LEVEA RESOURCES (JR0071916-V)
HQ : +6011 1070 8189 / +6019 7005786
Email : levea.hq@gmail.com

4 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum lin ....mmg terbaik la...sedap sgt...
** Mama Maszull

Mar Mansor said...

sedap sungguh..rasa nak minum banyak kali

Suzlin Azreena Nordin said...

ye sedap. anak-anak lin pun suka.

Suzlin Azreena Nordin said...

akak. mohon sponsor kita 😂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...