Wednesday, April 19, 2017

Carlist.my Flag Off Event in Johor Bahru

carlist.my
Salam, guys. If you follow my Insta or Facebook, last week (on 14th) mak pergi Carlist.my Flag Off Event dekat 23 Motors, Johor Bahru. I know, mostly pembaca mak penuh persoalan apakah ini semua yang mahu diperkatakan? sebab korang buta IT Automobil macam mak kan? Mesti tak suka tengok channel DMAX macam mak kan? Mesti tak tahu membezakan kereta satria dan kereta wira kan? Mesti doens't give a damn about that Hot Wheels kan? *facepalm* So, meh mak introduce satu-satu dalam bahasa senang-explain ;)
carlist.my
Carlist.my
Satu laman sesawang (jeling kamus dewan bahasa) yang menjadi medium perhubungan untuk penjual kereta dan pembeli. Penerangan pendek, nak beli kereta baru or second boleh tengok website ni: Carlist.my. Country Manager: PC Gan
23 motors sdn bhd
23 Motors Sdn. Bhd.
Tempat jual serta servis kereta mewah. Malaysia 1st Muscle Car Showroom located in JB-KL. Nak tengok American Muscle Car (such as Camaro/Dodge/Ford Mustang Shelby) pergi Showroom Bangsar. Owned by Datuk Kaathir Mustaffa. Social Media: Facebook.
carlist.my
This event, pelancaran untuk roadshow untuk show-off kereta Pink 2011 Ford Mustang 4.0 Litre V6 Convertible (don't ask, mak tak tahu, rujuk gambar di atas) yang bermula pada 14th April di 52 lokasi dan berakhir pada 13th May di Lembah Klang, sekali jalan dengan event Carlist.my MAA Drive, Test and Buy Event. And, this car adalah salah satu daripada 3 hadiah lucky draw alongside 2012 Chevrolet Camaro LT-RS 3.6 and 2011 Dodge Challenger 3.6 Liberty Walk. Click HERE for contest info ;)
Carlist.my MAA Drive, Test and Buy Event.
Wil be held on 13th and 14th May at Setia City Convention Centre (Hall 1 & 2). Come join the fun at Drive by Carlist.my where you can test drive a large selections of new cars and get best interest rates, all in one place. Not forgetting, you stand a chance to win a muscle car worth RM450,000! Bring your family and friends along to enjoy the food, activities and so much more! For more info, go to their website: Carlist.my MAA Drive, Test and Buy Event.

Dah faham? Jadi berikut gambar selfie-selpot mak dan rakan-rakan. *mohon pengsan*
Dari atas kiri (clockwise); Kak Ida, Kak Hernee, Kak Mar, Safiq Rahim, Caprice and Pelakon Cintaku Terhalang Mama. Eh.
Till then, Salam ;)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...