Wednesday, January 25, 2017

Review: GT-888 by GT Mobile

Review GT-888 by GT Mobile | by Mak

Unboxing

Dalam kotak ni, dah siap-siap ada:
1 x telefon pintar GT-888 (lengkap dengan screen protector)
1 x bateri
1 x charger dan kabel
1 x screen protector (extra!)
1 x casing silicon
1 x earphone
1 x manual ringkas

Spesifikasi GT-888
Model
GT-888

Color
Metal Grey/ Silk White

Dimension
158.9 X 77.5 X 8.6 mm

Weight
160g

Operating System
Pre-install Android 5.1 Lollipop

CPU
64 Bit MTK MT6735P Processor Quad Core 1.0GHz CPU

GPU
Mali T720-Mp1 600MHz

RAM
2GB / 1GB

ROM
16GB

Battery
2550mAh

Charger
Quick charging
Size
5.5 inch

Resolution
HD 1280*720 pixels

Type
IPS OGS (New 2.5D Arch Screen)

Material
Corning Gorilla Glass 3
CONNECTION

Network
GSM: 850/900/1800/1900 (Band 5, Band 8, Band 3, Band 2)
WCDMA: 850/900/1900/2100 (Band 5, Band 8, Band 2, Band 1)
FDD-LTE: 800/1800/2100/2600 (Band 20, Band 3, Band 1, Band 7)

SIM
Dual SIM standby, Micro SIM Stadard SIM

WiFi
WiFi 802.11 a/b/g/n support dual-band WiFi (2.4GHz/5GHz)

Bluetooth
Bluetooth 4.0

Positioning
GPS, A-GPS, GLONASS, Digital Compass, Hall Effect Sensor, Gravity Sensor, Ambient Light Sensor

Been using this phone bout two weeks now. Firstly, mak paling suka kapasiti baterinya. Long-lasting. My Adam and Iman love to play games and watching youtube and with this 2550 mAh "ketahanan bateri" feature, after mereka main, mak tak risau bateri habis. Still got extra "nyawa" for hours untuk mak buka Spotify all day long. No need to usung power bank gabak.

Second. It does have Quick charging feature. Ya benar. Boleh charge up to 35% dalam 15 minit sahaja. Fuh~ its like having 2 filling in one single pau. *mak can't find another perbandingan* so satisfying la orang kata.

Third. Kedudukan speaker di bawah dan charging port di atas instead of tepi. Mak love the design. Tipis dan ringan. Metal frame.

Fourth. Kualiti gambar yang baik walaupun di ambil bawah cahaya malap dan feature Face Beauty Mode. Sesuai sangatlah untuk kaki selfie ;)

Kelima. Yes, bear with me don't pengsan with excitedness yet. It does come with PVC phone cover dan screen protector yang dah siap pasang ok~ and extra another screen protector lagi! So no need to find merata for its cover ke screen protector ke. Sangat elok la untuk individu yang kurang rajin dan busy kalah PM ni *merujuk kepada diri mak*

Price and where to get? 
Harga: SGD368 / RM1580 (Pembelian atas Talian: GT Mobile atau dapatkan di lokasi berhampiran anda - Senarai Lokasi Jualan)

Thank you and feel free to ask Mak anything! ;)

3 comments:

  1. assalamualaikum lin...mmg best la...:)

    ReplyDelete
  2. alahai mak...tengok spec macam best je mak...adehhh..nak beli ke idak ni

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat hp gt mobile nihh.,

    JOM KE BLOG UYUL! >> Blog Uyul Rosli

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...