Sunday, December 18, 2016

Bagaimana Nak Dapat Free Name Card dari Pixajoy?

Mak dah buat dan dah dapat pun. Hanya bayar postage fee RM8.48 (Include GST) and you will get 100 keping customize name card. Design tak kisah. Jangan kecam mak, mak tak kreatif. Mak pakai template sedia ada je. Ini hasilnya:
So, sesiapa yang dapat namecard mak, memanglah antara orang-orang yang bertuah sangat ok walaupun ianya free~ *gelak guling-guling* So to get YOURS, korang boleh visit this link: Pixajoy. Cepat-cepat sebelum melepas!

10 comments:

  1. Haha...saya nyer name card tahun 2014 buat tak abis2 lagi sampai skrang ... :P

    Tak tahu nak bagi kat sapa ..

    ReplyDelete
  2. nak buat tak terbuat-buat...aduhai

    ReplyDelete
  3. alaaaa.. baru buat kat photobook malaysia last week,,tunggu sampai jek..tapi ni macam menarik gak ek..

    ReplyDelete
  4. dah buat juga bisnes card utk en.somi...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum lin...wah best n murahnya...nak buat juga la...tq..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum lin ...mama nak tanya sebelum nak dpt buat namekad free ni perlu ke kita kena beli atau buat album gambar kat pixyjoy ni...?

    ReplyDelete
  7. dah pernah tebus. tapi, tak terbuat lagi. huhu

    ReplyDelete
  8. wah, bestnya, nanti nak try buatlah :D

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...