Wednesday, November 23, 2016

Review: Minyak Herba Asma Mujarab


A photo posted by Suzlin Azrena Nordin (@ciksuzlin) on
Cuaca yang tak menentu sekarang ni menyebabkan orang yang paling kuat pun sampai dua kali demam (kitalah tu). Kalau mak yang demam, mak OK je. Tapi kalau anak demam, batuk selesema, risau hati kita. Nasib baik ada minyak herba asma ni, salah satu ikhtiar untuk kurangkan batuk dan selesema bukan sahaja untukkan golongan dewasa, bahkan selamat digunakan pada kanak-kanak dan bayi.
Apa beza Minyak Herba Asma Mujarab dengan minyak sapu-sapu yang lain?
Minyak herba asma ini diperbuat daripada minyak zaitun,minyak kelapa dara,habatussauda,pati gamat,herba & akar kayu terpilih.

Kelebihan Minyak Herba Asma Mujarab:
1. Mampu membantu menyembuhkan asma, lelah dan semput.
2. Membantu menyembuhkan selesema dan batuk serta mencairkan kahak.
3. Gigitan serangga, luka melecur, tergeliat, bengkak, lenguh.
4. Sebagai minyak bayi bagi mengelakkan perut kembung dan sebagainya.

Cara Penggunaan: Hanya sapu di bahagian dada, tengkuk dan belakang badan sekerap yang mungkin.

Harga: RM39/sebotol (30ml)

Memang membantu Lin and anak-nak to go through musim demam ni. Lega je bila bau Minyak Herba Asma Mujarab.

Antara testimoni pengguna yang berpuas hati:
Tapi hati-hati dengan Minyak Herba Asma Mujarab TIRUAN! Ini cara untuk untuk kenalpasti yang ORIGINAL.
Jika ada pertanyaan, boleh terus ajukan pada HQ: En. Hafis 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran) & Puan Nurul 017 6239935 ( Produk ).

Untuk info lanjut mengenai produk, boleh layari website rasmi Minyak Herba Asma Mujarab di www.herbaasma.com dan ikuti perkembangan MHAM di Facebook: Penawar Semput Lelah Dan Asma


#minyakherbaasmaoriginal #herbaasma #Herbaasmamujarab #minyakasma #minyakasmaoriginal #penawarasmamujarab



4 comments:

  1. lin..akak pun baru seminggu cuba u tuk si kecil tu..nampak ok sikit nafas dia..

    ReplyDelete
  2. anak saya guna minyak ni juga..alhamdulillah serasi

    ReplyDelete
  3. memang minyak herba asmak dapat membantu masalah2 sajit sendi kaki sesak nafas asma semput dan lain2.. kak no dah pakai sejak kawan kenalkan. mana2 pwgi mesti bawa sebotol

    ReplyDelete
  4. mula2 pakai inginkan berangin minyak herba asmak ni..rupanya2 nya x..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...