Sunday, August 14, 2016

Austin Heights Water & Adventure Park, Johor Bahru

Picture credit to CikLilyPutih.com

No, not in Tambun or KL, Selangor or where do you think it is. Ya, dekat Johor ada water theme park. Kita malas nak beritahu sebenarnya dekat korang tempat-tempat best macam ni. Nanti berpusu-pusu nak datang, lepas tu nak datang lagi and lagi and lagi. Sebab tempat ni super fun and dekat sangat dengan rumah korang. Buat semak je. Kah kah kah.

Tapi korang BERTUAH sebab mak kaki gosip tak selfish. *gelak besar*

Selain bermandi manda, yang paling best ialah drift! And of course for those who like adventure, ada flying fox all, skating rink, trampoline park and semua-semua lah. Kalau nak datang, datang pagi-pagi and weekdays. Tak beratur panjang sangat and boleh try semua aktiviti ;)

Seronok? Excited? The best part is you can book your ticket online :) HERE.

For more Info:
Austin Heights Water & Adventure Park
No. 71, Jalan Austin Heights 8/1, Taman Mount Austin, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia.
+6019 716 3183 +607 360 3000 ask@funtime.my
Website: http://www.funtime.my/

4 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...