Monday, April 11, 2016

Relevant Lagi ke Baca Paper Sekarang Ni?

I would say - NOT!

Normally if I want to know about the world, I will go to Y! News, Google and mainly baca blog je.

Why?

Sebab I can see that surat khabar ni ketinggalan. 2-3 hari dah tersebar news dekat blog, barulah nak keluar dekat paper. Rasa macam ulang balik baca apa yang awak dah baca dekat blog-blog. Membazir duit je.

And, kadang-kadang ada news yang tak reliable. Kalau news tu dari blog or forum, maybelah kan. Bukan blogger or individu di sebalik keyboard forum tu ada sijil kewartawanan etc. Tapi ni wartawan or editor yang sah-sah ada kredibiliti, cerita macam human cause orang utan pregnant pun boleh lepas. Remember last time? Funny.

Sekarang beli paper pun sebab nak buat alas anak makan.

P/S: Minat baca Malay Mail ;)

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...