Thursday, October 15, 2015

Cara kurangkan Jerebu dan habuk: CleenAire™ Revitalisor from Cosway

[Product Info : Click HERE]

     Sejak bulan lepas, kami tiap-tiap hari check API sebab Pasir Gudang sangatlah tidak memberansangkan. Iman, Adam and me start batuk-batuk. Ibu mana yang tak risau. So survey air purifier through internet yang paling murah pun it cost RM399. Kalau murah less than RM200 pun, jenama ntah apa-apa and filter dia susah nak cari. Husband kata beli lah sekali yang ada humidifier, tapi tengah-tengah bulan ni kita tak ada budget.
     Tengok katalog Cosway this month and I come across this thing. Survey review dekat internet, macam best je kan. Yang paling best sebab dia murah lah. Harga: RM53 (Member's Price). So, Lin pun beli. So far so good. Lin tak beli solution dia yang wangi tu, guna air biasa je.
Kena tukar air dalam 2,3 hari. Tapi baru sehari air dah kotor. Nangis mak. Kotornya~

1 comment:

  1. Salam, saya pon tengah fikir2 nak beli ni. Nak tanya, kurang tak habuk pakai ni? sebab bilik kat asrama saya amatlah berhabuk.. lap, kuar bilik sejam masuk tengok ad habuk balik. aiyoo.. saya dah la ada eczema, resdung.. asyik gatal je hidung ni.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...