Monday, October 6, 2014

1st Give Away by Cantik Sihat Semulajadi

Pertama kalinya blog Cantik Sihat Semulajadi nak buat GiveAway. Jadi dengan seribu impian sejuta harapan, Umi harap semua kawan-kawan blogger dapat join GiveAway pertama Umi ni. Syarat-syaratnya mudah sahaja :

1. Follow atau senaraikan blog Cantik Sihat Semulajadi di dalam bloglist anda (dan Umi akan senaraikan blog anda juga nanti!)

2. Buat satu entry yang bertajuk " 1st Give Away by Cantik Sihat Semulajadi " dan paste kan banner kat atas ni dalam entry anda tu

3. Last sekali, jangan lupa tinggalkan link entry korang dekat ruangan komen ni.

Pemenang dipilih berdasarkan kaedah random, jadi jemput kawan-kawan seluruh kulawangsa untuk join ye

Hadiah-hadiahnya untuk 3 orang peserta; no. 3 - topup RM 10, no. 2 - topup RM 30 & no. 1 - produk suplemen bernilai hampir RM 150.00

(Terbuka kepada semua blogger kecuali para SID)

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...