Tuesday, September 23, 2014

Pregnancy: Checklist Barang Bayi dan Ibu

Oh my, lagi 61 days #baby nak lahir. Itupun kalau tak terawal macam #babyadam :) As 27 till 30th Sept 2014  ni ada Baby Expo dekat Persada Johor. So I thought I jot down all the things I need for upcoming baby ni :)
To Buy List: *To be updated from time to time
  • Pampers Newborn Petpet sebab ada ruang untuk pusat baby
  • Silicone Mat
  • Clothes - Long+Short 1 set 
  • Cotton Pad
  • Minyak TYT 
  • Tuam Baby
  • Towel x2
  • Baby Wipes 
  • Pad overnight
  • Toiletries Cosway-Teddy range
  • Disposable Panties
  • Baby Detergent
  • Stokin x3
  • Swaddle x1
  • Lampin
  • Acriflavine Lotion
  • Vitamin [Protein mix, Vit. C, Vit. B, Multivitamin and Zinc]
Beg untuk dibawa ke hospital:
  • Buku Merah
  • Kad Pengenalan
  • Handphone/Charger/MP3
  • Kurma, Mineral, Susu kotak
  • Tisu
  • T-shirt + Trackbottom/Kain batik
  • Stokin x2
  • Toiletries 
  • Towel Ibu
  • Towel Baby
  • Baju baby x2
  • Barut x3
  • Pampers 
  • Botties and mitten
  • Swaddle/Lampin
  • Minyak TYT
  • Pad
  • Bra+Disposable Panties
  • Plastic Bag x2 untuk isi baju kotor
  • Breast Pump and storage bag *dah boleh start perah susu.

This time tak banyak barang nak kena beli as #babyadam punya barang pun banyak lagi, boleh kongsi ;) Semoga segala urusan dipermudahkan. Kami sangat excited and just can't wait for it!

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...