Monday, September 29, 2014

Cabaran 30 Hari: Entri #7

For more info on this "Cabaran 30 Hari" by #KBBA, click: HERE.


Sejauh mana pendidikan itu penting bagi anda?
Oh, ilmu tu penting. Serius. Disregard awak masuk ikut sistem pendidikan Malaysia yang formal or maybe sekolah agama or sekolah pondok hatta pendidikan tak formal sekalipun, YES, you need to learn something and gain ilmu secara berterusan.

Currently I'm a fulltime housewife. Someone ask me, tak rugi ke belajar tinggi-tinggi then sambung lagi belajar part time then weekend belajar dekat comunity college etc but you still duduk rumah je, why? I was like: Oh, kalau dah jadi housewife memang kena berhenti belajar ek? OK, fine.


This is my way to gain knowledge. There's a lot of way lagi, contoh macam ko tak sekolah formal tapi ko belajar berniaga dari ayah, pakcik makcik tak kira siapa pun. Tu dah kira cari ilmu juga, pendidikan juga. Don't stop learning babe!


Previous entry on "Cabaran 30 Hari" by #KBBA: Entry #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...