Tuesday, September 30, 2014

Cabaran 30 Hari: #Entri 17

For more info on this "Cabaran 30 Hari" by #KBBA, click: HERE.

Rindu?
Honestly when you being a mom, cakap betul-betul lah; you really miss:

  1. Tidur. Kalau dulu boleh tidur 24 jam then bangun then tidur balik. HAHAHA.
  2. Tengok TV, online pun curi-curi masa. Most of the time, kalau tengok movie mesti separuh-separuh. Then tak faham cerita. Baru 5 minit tengok TV, anak ni merengek, then sambung lepas tu tak sampai 15 minit. Berhenti lagi. 
  3. Jalan-jalan, without planning. I’m spontaneous. Dulu when I wake up: Oh, hari ni nak pergi Cameron lah. Eh, hari ni terasa nak pi Penang makan laksa Penang. Eh, hari ni nak pi kawin la jom pi Thailand. Hah! *joking* Kesimpulannya apa yang dirancang at that time, Lin terus pergi. Sekarang? Rancang 3 bulan pun belum tentu confirm pergi. Duh.

Selain tu, tak ada lah kot. I love my life.

Previous entry on "Cabaran 30 Hari" by #KBBA: Entry #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 |#8 | #9 | #10 | #11 |#12| #13 | #14 | #15 | #16

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...