Thursday, January 16, 2014

City Square.

     It's been years since kami jejak kaki dekat sini. Sebenarnya hari ni programnya nak jemput my Sis dekat Kolej Islam Johor, tapi kami decide nak pergi awal and singgah dekat City Square. Window shopping and eat. Makan dekat outdoor F&B dekat floor 6 same floor with cinema. Speechless. Sangat cantik. Sorry tak ada gambar, tak teringat. Ingat ambil gambar budak kecik ni je.
Coklat.
Sangat jakun. They use card system there, which you have to buy prepaid card then barulah beli food. Nasi Ayam Black Pepper RM6.50, Lemon Tea RM2.80, Mineral Water RM1.80 and Nasi Campur RM5.50. Total RM16.60. Standard price, rasa boleh tahanlah, but nasi ayamnya ciput je. Tesangatlah portion control kan. Tak puas makan. (T______T)" 
     And dekat CS rupanya ada Humble Beginning. Ala~ tempat jual mille crepe yang sedap tahap dewa tu. Tapi sadly kedainya tutup. Tak dapat makan mille crepe tak apa, soft cookie Subway pun sodap~ Esok En. Hubby cuti. Pergi KSL pun best juga kan? Huhuhu. 

P/S: Psst..tengok jam sekarang pukul berapa? Kejap lagi ada cerita Sherlock dekat AXN ;)

2 comments:

  1. xpernah sampai johor lagi .. try lah mai penang makanan lagi heaven bag ang (Y) .. ash ada entri baru jemput lawat http://ceriteraashraf.blogspot.com/2014/01/program-iklan-us-stay-reward.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...