Saturday, September 28, 2013

Totally Cray-zee~~ Halloween!

Halloween Promotion Mr Lens Malaysia
Hey, girls! Got some great news here~! Need something different to match your Halloween outfit?
Colorvue Crazy Lens
Halloween Promotion Mr Lens Malaysia
Colorvue Crazy Lens designs offer you a great selection of high quality colored lenses for all occasions and parties. With a massive range on offer from flags to special effects to movie characters there will always be the perfect lens to complete your outfit. 
Are suitable for light and dark eyes.
Offer Contains : 2 Lenses/Vial
Replacement    : 3 Monthly Disposable
Crazy lenses offers a great selection of different designs. Have fun and enjoy the party.

Crazylens contact lenses are soft monthy lenses.

The lens is applicable three month. 

Click HERE for more info and search for 
"Colorvue Crazy Lens"

Thursday, September 26, 2013

it's been awhile~

Like seriously, jadi ibu sangat busy and of course, super exhausted!~ but I love it especially bila tengok Baby Adam smiling and laughing, rasa nak gigit and cubit-cubit pipi chubby dia. omnomnom. Selain tu, we went to KL last Thursday with my family, then attend our convocation at PICC last Sunday. Hari Isnin pula we went to Ipoh for two days; ada beberapa urusan yang perlu diselesaikan then shoot terus balik JB. Penat tahap dewa! fuh~ Alhamdulillah, apa-apa pun selamat pergi dan selamat balik cium tanah Johor.
     OK dah stop bebel. Nak buat draft untuk product review. Better get back to work ;)

Thursday, September 19, 2013

Pencuri by Mark Adam

Dedicate. Teringat zaman muda-muda ;)

Lirik Lagu/ Lyrics: Pencuri - Mark Adam


Jangan tinggalkan auramu
Di sekelilingku
Ia membuat aku termimpi
Mimpikan kita

Jangan biarkan wangianmu
Mohon memahami
Ia melekat di hidung
Yang memenuhi
Di setiap sudut mindaku

Chorus:

Kan ku curi hatimu
Menyamun senyummu
Kan ku culik cintamu
Macam ku larikan lirikmu
Kau tak perasan aku sukamu
Dari dulu lagi
Kau simpan hatiku
Dari Darjah Satu
Darjah Satu


Jangan senyum bila di depanku
Fokusku tergendala
Kau memaksa aku menutup mata
Tak sempat tutup telinga
Bila kau tertawa

Kan kukembalinya padamu nanti
Bila kita berjanji
Tuk sehidup semati

Chorus:
Kan ku curi hatimu
Menyamun senyummu
Kan ku culik cintamu
Macam ku larikan lirikmu
Kau tak perasan ku sukamu
Dari dulu lagi
Kau simpan hatiku
Dari Darjah Satu
Darjah Satu
Dari Darjah Satu
Aku suka kamu

Friday, September 13, 2013

Tazkirah Jumaat: Sampai bila saya mahu bersabar ?

Bersabar bukan diukur dgn masa. Ada yg bersabar berbulan-bulan, ada yg bersabar bertahun-tahun. Sabar harus diukur dgn perubahan dan kejayaan. Bersabarlah sehingga berjaya dan ada perubahan. Setiap orang yg diuji dgn sakit dan masalah harus bersabar. Tidak rugi orang yg bersabar, di mata manusia dan di sisi Allah.

Manusia Yang Paling Sabar

Nabi Ayub dikurniakan kesempurnaan kehidupan oleh Allah SWT. Baginda dikurniakan harta yang banyak dan keluarga yang bahagia, tetapi kuasa Allah SWT lebih hebat apabila menguji baginda dengan menarik sedikit demi sedikit nikmat yang telah dikurniakan-Nya kepada Nabi Ayub.

Ia bermula dengan harta yang semakin berkurangan, anak-anak yang meninggal dunia dan seterusnya dengan penyakit sopak yang menjijikkan.

Mengenai pelbagai ujian itu Allah SWT berfirman, maksudnya:

"Dan sesungguhnya akan Kami berikan cubaan kepadamu dengan sedikit ketakutan, kelaparan, kekurangan harta, jiwa dan buah-buahan. Dan berikanlah berita gembira bagi orang yang sabar, iaitu orang yang apabila ditimpa musibah mereka mengucapkan, 'Sesungguhnya kami milik Allah dan kepada-Nya kami kembali'."

Walaupun diuji dangan begitu hebat sekali, beliau masih tetap percaya Allah SWT ada menyelitkan hikmah disebalik kedukaan ujian yang melandanya.

Akhirnya dengan sifat kesempurnaan Allah, segala ujian yang diberikan digantikan semula dengan kegembiraan dan Nabi Ayub a.s. dinaikkan darjat sebagai orang yang bersabar di atas ujian yang menimpa.

Jesteru ayuh sahabat sekalian, majulah dalam menempuh ujian hidup ini kerana ada sesuatu yang manis sedang menunggu kita.

Ingatkan teman yang lain dan ingatkan diri kita sendiri.

Moga Allah memberi taufiq ke atas diri kita dan dikurniakan kejayaan diatas amalan yang dilakukan.

"Ya Allah jangan Kau uji kami dangan ujian yang tidak tertanggung oleh kami, sesungguhnya kami hambaMu yang daif dan lemah."

"Tanpa keberanian, mimpi takkan bermakna."

"Masa depan yang cerah berdasarkan pada masa lalu yang telah dilupakan.

Kamu tidak dapat melangkah dengan baik dalam kehidupan kamu sampai kamu melupakan kegagalan kamu dan rasa sakit hati."

Wednesday, September 11, 2013

HiShop August Beauty Box!

Hi girls. After super long hiatus being busy ibu 24/7 to Baby Adam~ here I am with my HiShop beauty box ;)
Sorry for the picture quality, kena tunggu budget beli kamera baru. Malas betul nak update blog kalau tak ada gambar kan? *bebel* So back to my beauty box, ni beauty stuff yang Lin dapat:
Soothing Care Green Tea powder sheet that is helpful for skin's elasticity provides the freshness and efficiency of ingredients efficiently and adds the closeness and nutrition of skin with the synergy effectt of concentrated essence. 
Price: RM9.90/pc
2. Heaven On Earth Essential Oil - Tea Tree (10ml)
Pure Essential oils have many uses. They can be inhaled or applied on the skin, as an alternative treatment for infections, stress and other health problems. They can be added to a bath, diffuser, candles, perfumes, shampoo, soap etc.
Price: RM50 [Free miniature vial with every Heaven on Earth purchase!]
3. Lanopearl White Swan Whitening Skin Serum (25ml)
This lightweight silky serum contains gentle Retinol 15D (Natural Vitamin A) and ODA white which help to gently exfoliate, renew and brighten the skin. It also helps to reduce melanin synthesis (skin's pigment) thus minimizing discoloration, pigmentation, age spots, evens-out imperfections and tones the skin. Apply regularly. For all skin types.
Price: RM135 [Get yours now with 40% off offer = RM81!]
4. Discount vouchers!
Discount Code: HS20
*RM20 redeemable against purchases worth RM100 and above only
*Valid until 31 December 2013
Discount Code: WH20
*Get 8% off your purchase with White.my
*Valid until 31 December 2013
Discount Code: MAD20
*Get 8% off your purchase with MilkADeal
*Valid until 31 December 2013

P/S: Will curi-curi masa do some review on this stuff later. So stay tuned ;)

Thank you HiShop Malaysia!
v(^______^)v 

Monday, September 9, 2013

Review: InSolution Vita Bright Skin Renewal Mask brought to you by Cathyjoy

As we grow older  matured *cough*, oily skin and acne or pimple doesn't give you a hard time BUT there's another problem; dull, pale and tired looking skin. How sad is that? So you really need a wonder-mask that really works? Need an instant boost up? So, stay tuned ;)
Leaders InSolution Vita Bright Skin Renewal Mask
Ta-da~! Meet my new wonder mask: InSolution Vita Bright Skin Renewal Mask. Thanks to Cathyjoy for sending  these to me. Now I want to share this secret to you.
PRODUCT INFO
InSolution Vita Bright Skin Renewal Mask
InSolution Vita Bright Skin Renewal Mask
No Paraben, No Minera Oil, No Silicon, No Artificial Pigment
Skin Type: Suitable for all Skin Types
Effects: 
  • Brighten overall skin tone, Promotes clearer and radiance look, Even skin tone
  • Strengthened vitamin C derivative will give nutrition and vitality to easily tiring skin
  • Lighten your whole skin tone and make it looks moist, healthy, shiny
  • Paraben-free and Dermalogical tested
Key Features:
  • Strengthened Vitamin C derivative and nutrition to revitalize tired skin
  • Lightens your whole skin tone and make it looks moist , healthy and shiny
  • Paraben-free and dermatological tested
How To Use:
1. After cleansing, even out skin using a toner. Take the mask out of its package, unfold and place the sheet on the face.
2. Rest comfortably for 15-20 minutes and remove the mask.
3. Remove the mask and let the skin absorb the remaining essence by gently patting the skin.
Active Ingredient: AA-2G
Ingredients: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Acer saccharum (Sugar Maple) extract, Betaine, Portulaca Pleracea Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Achillea Millefolium Extract, Artemisia Asinthium Extract, Gentiana Lutea Root, Hydroxyethylacrylate/Sodium Acryloydimethyltaurate, Copolymer, Xanthan Gum, Palmitoyl Tripeptide-5, Ledum Palustre Extract, Ecklonia Cava Extract, Artemisia Capillaris Flower extract, Houttuynia Cordata Extract, Saururus Chinensis Extract, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerine, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Fragrance.
*Recomended use 2-3 times per week, 15-20 minutes each time. Suitable for daily use. For optimal results, please use regularly.
Shelf Life: 1 year   Expiry Date: Stated on packaging
Caution: For external use only. Avoid direct contact with eyes. Use only as stated, discontinue use if irritation occurs. Store in cool, dry place away from direct sunlight.
InSolution Vita Bright Skin Renewal Mask Cathyjoy
Super wet, you can even squeeze a bit out and use it again as an essence or etc and look how super translucent it is! as it made of high quality ultra fine and thin silk cellulose, so the neat-cutting mask sheet will fit very snugly on your face. There will be maximum absorption of all the essential ingredients and you can soak in tons of highly concentrated essence without dripping off and wasting!
Result:
Let the picture say all that has to be said~!
InSolution Vita Bright Skin Renewal Mask Cathyjoy
Super moisture and brighten up my skin!
My Verdict:
Cotton mask that adheres well to my skin, no dripping. Face feel hydrated, soft and supple plus with instant whitening and instant pick-me-up of course!

Tips: For extra oomph and cooling effect, put your mask in the fridge before using ;) and considering the rate of skin turnover is every 4 weeks, it is the most efficient way to use it for 4 weeks in a row (2 or 3 times per week).

So, no need more explanation. I love it! Must have item and you can get it from Cathyjoy too for only RM6.90/each or RM59.00/box that consist 10 pcs. Plus free shipping for purchase above RM50, how cheap is that!

Product Link:
InSolution Vita Bright Skin Renewal Mask 25 ml - [Click HERE]
InSolution Vita Bright Skin Renewal Mask 25 ml -1 BOX ( 10PCS)- [Click HERE]

About Cathyjoy:
Cathyjoy.com is established on Jan 2013. We provide wide range of skincare and beauty make up products in Malaysia at best discounted price. Our  premium products are guaranteed to be 100% genuine from Origin Country itself produced  and the packaging products are exactly the same you found at the departmental stores. We provide fast and efficient delivery upon confirmed order while ensure the right products are delivered to customer doorstep. Feel free to contact our customer service if you have any queries. Cathyjoy wish every customer happy shopping with long lasting pretty and joy for whole day long !

Follow Cathyjoy for more promotion and info!:

P/S: ...your "pick me up potion" to beat Monday Blues ;)

Friday, September 6, 2013

UPDATE! Yes! Nurse Protect Your Lovely Hands Hand Cream!

Remember best hand cream that I reviewed earlier? 
Normally it cost RM29.90 at HiShop, but from 4th until 18th Sept you can get 20% OFF!
So, this is your chance to grab and try it for yourself ;)

HiShop
Making Beauty Accessible~
COD available | Free Delivery for Purchase above RM50 | 100% Secure Payment | 100% Genunine

Spaghetti Carbonara.

Spaghetto Carbonara di pagi hari. Kenyang perut senang hati ;) Sekarang ni semua masaknight before or pagi-pagi before Baby Adam bangun. Kalau dia dah bangun baru nak masak, alamat tak berasap la dapur.

NAFKAH ISTERI DAN IBU-BAPA , MANA YANG DIDAHULUKAN?

Dalam pemberian nafkah, seorang suami hendaklah mendahulukan isteri dan anak-anak dari orang lain (termasuk ibu-bapa). Urutan nafkah adalah seperti berikut;
a) Diri sendiri
b) Isteri
c) Anak
d) Bapa
e) Ibu
f) Cucu
g) Datuk
h) Saudara
i) Ahli-ahli keluarga berikutnya.

Urutan ini adalah berdasarkan hadis Rasulullah s.a.w. yang menegaskan; “Mulailah dengan diri kamu, bersedekahlah kepada diri kamu. Jika ada lebihan, maka untuk isteri kamu. Jika ada lebihan, maka untuk ahli keluarga kamu. Jika ada lebihan lagi, maka untuk begini dan begini; yakni untuk orang di hadapan kamu, di kanan dan kiri kamu” (Riwayat Imam Muslim dan an-Nasai dari Jabir r.a.. al-Jami’ as-Saghier, hadis no. 46). Berkata Imam an-Nawawi mengulas hadis ini; di antara kesimpulan dari hadis ini ialah; hendaklah pemberian nafkah dimulakan mengikut tertib yang tersebut (dalam hadis). (Syarah Soheh Muslim, juz 7, Kitab az-Zakah, bab al-Ibtida’ Fi an-Nafaqah Bin-Nafsi Tsumma Ahlihi Tsumma al-Qarabah).

Perlu disebut juga di sini bahawa nafkah untuk isteri wajib diberikan oleh suami sekalipun isteri kaya dan berada. Suami yang gagal memberi nafkah sewajarnya kepada isterinya -mengikut kemampuannya- ia dianggap berhutang dengan isterinya kecualilah jika isteri menggugurkan haknya dengan kerelaannya sendiri. Begitu juga, isteri boleh menuntut fasakh di atas kegagalan suaminya memberi nafkah.

Adapun nafkah kepada orang lain selain isteri, ia tidak wajib melainkan apabila memenuhi dua syarat;

a) Mereka adalah miskin, tidak memiliki harta dan tidak mempunyai sumber pendapatan. Jika mereka mempunyai harta atau memiliki sumber pendapatan sendiri, tidaklah wajib lagi ia menyara mereka. Namun digalakkan ia meneruskan pemberiannya kepada mereka untuk mengekal kasih sayang dan silaturrahim.

b) Ia mempunyai kemampuan untuk menanggung mereka; sama ada dengan hartanya atau dengan sumber pendapatannya. Kemampuan ini merangkumi kos saraan untuk diri sendiri dan isteri. Jika ada lebihan (setelah ditolak keperluan diri dan isteri), barulah ia wajib menyara ahli-ahli keluarga yang lain.

Merujuk kepada soalan di atas, tidak harus suami mengabaikan nafkah kepada isteri dan anak-anak dengan alasan ingin membantu ibu-bapa di kampung kerana menafkahi isteri dan anak-anak adalah wajib. Jika benar ibu-bapa memerlukan nafkah darinya, ia hendaklah menafkahi mereka tanpa mengabaikan isteri dan anak-anak. Itupun jika ia mampu menampung semua mereka. Jika tidak, hendaklah ia mendahulukan isteri dan anak-anak.

Wallahu a’lam.

Rujukan;

1. Syarah Soheh Muslim, Imam an-Nawawi.
2. Manar as-Sabil, Ibnu Dhuyan.

Thursday, September 5, 2013

Get Your Crazy Rumors Lip Balm with 20% discount* NOW at HiShop!

Nak share this good news with you guy!
Dapatkan 20% diskaun off dengan pembelian 2 atau lebih Crazy Rumors Lip Balm at HiShop. Valid from 4th to18th September 2013. Yes! This is the right time for your lip balm lover and cheapskate. Hahaha.
Crazy Rumors Lip Balm flavors [NP:RM15/each]
Crazy Rumors bring you All-Natural & Vegan, indulgently clean, out of this world flavored lip treats made with certified organic ingredients. 
For all the tea lovers out there, there's no whistling kettles here - just 100% natural, rejuvenating flavors found in your favorite tea, packed into a luscious, soothing treat for your lips!

Brew Lip Balm fuses exotic and aromatic flavors with nourishing ingredients, which will leave your lips feeling replenished, soft and supple. Made with moisturizing organic shea butter, it's the ultimate tea party for your pucker!
  • Apple Spice
  • Bee My Honey
  • Lemonade
  • Limeade
  • Orange Bergamot
  • Orange Juice
  • Peppermint Lemongrass
  • Pink Grapefruit Juice
  • Spiced Chai Lip Balm

Crazy Rumors Hibiskiss Lip Color [NP:RM20/each]
Crazy Rumors bring you All-Natural & Vegan, indulgently clean, out of this world flavored lip treats made with certified organic ingredients. 

Mwaaah, you've just been HibisKissed!

Let the moisturizing benefits of Crazy Rumors signature lip balm with an added kiss of all natural mineral color. With a yummy scent and giving a natural shine, the Hibiskiss collection will protect your lips while giving your pout a tint of your favorite color. Its size is perfect to tote around or for kissers on the go!

Made in US
  • Sunset
  • Tropical
  • Sunrise
  • Pearl
  • Coral
So, nak try yang mana ek? I have my eye on Apple Spice and Spiced Chai. Jom beli ramai-ramai. Girls just can't have enough lip balm right? ;)

Adam.

Baby Adam sangat fussy nowadays especially petang-petang. Rasa nak gigit je peha drumstick dia. nomnomnom.

Wednesday, September 4, 2013

Wonderbox: Ways to Earn Wonderpoints!

Tiba-tiba nak post what I like most about Wonderbox sebab check Wonderbox points ada 775. Thats mean lagi 25 points left to achieve 800 points! Kenapa 800? Read my whole short entry bout this ;)
wonderbox
What I like most about Wonderbox? Sebab Wonderbox ada WONDER POINTS [WP] program as you can earn Wonder points and redeem 1 months subscription of Wonderbox for only 800 points! Well currently, Lin dah redeem 3 free monthly subscription with my points ;) Other than that, kalau tak nak redeem monthly box subscription pun tak apa, as you can redeem macam-macam produk kosmetik dan kecantikan dekat website Wonderbox.

5 Cara untuk dapatkan Wonderpoint!

  • Refer a friend and get 200WP
  • Make a Video+Share and get 150 WP
  • Blog about your experience and get 100WP
  • Share your photos on FB and get 50 WP
  • Complete product survey and get up to 100WP 
  • Wonderspree; share your beauty purchase and get 100 WP [INFO]
  • Blog about Beauty Product Review and get 500WP! [INFO]
Easy as 1-2-3 kan? For this August 2013 Wonderbox, Lin dah buat semua yang dekat atas ni well except video. I guess this weekend nak pinjam kamera my sis, so I can get extra 150 WP so bolehlah redeem next month punya Wonderbox! Yippee!

My Previous Entry on Wonderbox:
Want to get your hands on Wonderbox Sept and get high-end stuff and sample right to your doorstep macam Lin? Click HERE.
For more info on Wonderbox, go to their website and follow them on Facebook!

babble-ing on health and body weight~

Orang kata, kesihatan tu sangat penting dan pencegahan lebih baik daripada mengubati kan? So what did you do for that? Currently I'm struggling jaga pemakanan and dah start masak sendiri dekat rumah; well most of the time. Other than that, I prefer walking than naik motor kalau nak pergi kedai, naik tangga even ada lif, and skipping on and off every morning *sangat tak istiqamah*. Nak bersenam? Belum ada kekuatan lagi, HAHAHA.
Vitamins Intake
On the other hand, Lin ambil supplement juga. Caltrate, Vitalea +Vit B + Zinc + Vit C + ESP from Shaklee, Aspen Nutrition Omega 3, VCO and Propolis Active. Memang banyak tapi seriously ianya sangat membantu. Badan sentiasa bertenaga walaupun kadang-kadang skip makan and tak cukup tidur, kurang sakit kepala, muka bersih tak ada masalah, kurang stress, setakat ni tak pernah demam, selesema or sakit tekak lagi sejak amalkan supplement dekat atas well except allergy sebab tu dah cerita lain. Lepas ni nak buat diet plan yang involve juicing-method pulak. Hope dapat turunkan berat badan before November sampai 48kg which 8kg to go~~~! ; ) Apa-apa pun Alhamdulillah atas rezeki dan kesihatan yang tuhan beri kan? So, apa diet plan korang?

P/S: Pernah dengar pasal Aurawhite? Makan sebotol je berkesan ke?

Wordless Wednesday.

Starbuck Card w/ RM10 preloaded. Dapat free je.

Tukar Debit Card Maybank [VISA] baru!

debit card visa
Hari ni Lin pergi tukar debit kad baru, as Lin punya Debit kad dah nak expired. Lambat lagi sebenarnya as stated dekat kad tu expirednya next year, tapi takut tak sempat nak pergi so better pergi time masa terluang ni. Maklumlah, busy memanjang tak hengat kan. Even sekarang ni kad pengenalan rosak tak boleh nak baca pun tak sempat nak pergi JPN [Jabatan Pendaftaran Negara]. Last time ada pergi jengah-jengah juga dekat JPN dengan niat kononnya nak renew IC, tapi panjang sungguh orang beratur sampai they ask me to wait for my turn after 2pm. Itu Lin pergi pagi tau, 9 am! pfft~! so, tak jadi nak renew sebab kerja.
     Berbalik pada Debit kad Visa Maybank ni, memang patutlah renew cepat-cepat. Senang nak update detail pelbagai yang involve recurrent payment, paypal etc. Nanti tak payah kalut-kalut nak pergi bank, nak tukar detail lagi etc. Sekarang senang, nak bayar utiliti bil, shopping, paypal, order pizza domino, renew licence etc. kan as semua online je. Tak payah nak beratur panjang-panjang dekat pejabat pos/bank/TNB/Syarikat air. Lagi-lagi untuk orang busy tahap dewa gaban macam kita-kita ni. *batuk-batuk* 

So, awak-awak yang debit kad dah nak expired tu, dah tukar?

P/S: Alhamdulillah diberi rezeki, masa dan kesempatan.

Beauty box for only RM9 [+Postage]?

Dah placed your Sept Modbox? Super murah, deluxe sample size and best!
This month Sample option from Modbox!
***
1st Product Option:
Crabtree & Evelyn Lavender Hand Theraphy 25g
[Extra: 1 x 0.5ml Somerset Meadoe EDT vial + 1 x 5ml sachet of Tarocco Orange Body Lotion]
OR
Rescare Aqua Peeling Body Exfoliating Spray 300ml full size
2nd Product Option:
Advanced UV Defense SPF50 PA+++ 7g
OR
Ronasutra 2-in-1 Mineral Foudation and Powder 1g
OR
Le' Masque Hazelia Coffee Tightening Mask 1pcs
3rd Product Option:
Murad Hybrids Eye Lift Illuminator 0.44ml sachet
OR
SF Perfect Glow Sunscreen 6ml
OR
SF Remover cleansing Gel 10ml
***
Choose 3 samples across 3 product option and get it for only RM9 [+Postage; RM6 for Peninsular Malaysia and RM9 for East Malaysia] How cheap is that? What's mine? Nanti Lin update! ;) For more info, checkout Modbox Facebook and Website for updates or just cut the crap and...

GET YOURS NOW HERE! ;)


P/S: Use this code 15OFFMERDEKA on Modshop to get 15% off new arrival until 6 SEPT 2013!

Sunday, September 1, 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...