Saturday, August 31, 2013

My HiShop Wishlist ;)

Dah lama nak try Egyptian Magic Skin Cream and Ronasutra range~ simpan dekat wishlist HiShop dulu and tunggu durian runtuh baru beli ;)

Shop at HiShop:

Friday, August 30, 2013

Tag : Get Your Freak On!

Tag by Puteri Panda!
1. What's a nickname only your family calls you?
Kaklong :) 

2. What's a weird habit of yours?
Internet addict and hoarder 

3. Do you have any weird phobias?
None.

4. What's a song you secretly love to blast and belt out when you're alone?
Katy Perry song.

5. What's one of your biggest pet peeves?
Smoker of course.

6. What's one of your nervous habits?
None.

7. What's side of the bed do you sleep on?
Left.

8. What was your first stuffed animal and it's name?
Can't remember. Teddy bear, maybe?

9. What's the drink you always order at Starbucks?
Anything with chocolate in it.

10. What's a beauty rule you preach but never actually practice?
Wash your face before sleep.

11. Which way do you face in the shower?
In front of the shower la of course.

12. Do you have any 'weird' body skills?
None.

13. What's your favorite comfort food that's 'bad' but you love to eat it anyways?
Molten Lava Cake and soft cookie!

14. What's a phrase or exclamation you always say?
La. Isn't it? Ek? Ye la pun. 

15. Time to sleep, what are you actually wearing?
T shirt and shorts.

16. What did you used to wear that you thought was cool but now you realize it wasn't that hot?
Tweed trousers, like seriously.

Cara Menjawab Adzan dan Doa Setelah Adzan

Jika kita mendengar Adzan, kita disunatkan menjawab Adzan.
Cara menjawabnya adalah dengan mengulang pelan - pelan setiap kalimat adzan itu.
Kecuali pada saat muadzin mengucapkan:
"Marilah kita didirikan shalat".
Dan
"Marilah kita menuju kemenangan".

Maka kita menjawab:
Artinya:
"Tak ada daya upaya dan kekuatan kecuali dengan pertolongan Allah".

Pada adzan subuh, ketika muadzin mengucapkan:

Dan kita yang mendengarkannya menjawab:
Artinya:
"Engkau benar, engkau betul! dan saya termasuk diantara orang - orang yang menyaksikan hal itu"

Do'a setelah Iqamah
Artinya:
"Ya Allah, Tuhan pemilik seruan yang sempurna ini, dan shalat yang didirikan! Limpahkanlah rahmat dan kedamaian kepada junjungan kami, Nabi Muhammad dan perkenankanlah permohonannya pada hari kiamat!"

Do'a setelah Adzan.
Artinya:
"Ya Allah, Tuhan pemilik seruan yang sempurna ini, dan shalat yang akan didirikan! Berikanlah junjungan kami, Nabi Muhammad wasilah, keutamaan, kemuliaan, dan derajat yang tinggi! Dan angkatlah ia ketempat (kedudukan) yang terpuji, yang telah Engkau janjikan kepadanya. Sesungguhnya Engkau tak akan menyalahi janji.

Wednesday, August 28, 2013

Unboxing: Wonderbox Beauty Box August 2013

Previous Post on Wonderbox Beauty Box:
Got a lot of stuff and junks here and there and I guess it's time to give any beauty box subscribtion a rest for a while. But now I'm back with August Wonderbox ;)
Product List
Dermedex Challenge Pack [worth RM30] that consist of:
  • Dermedex Bio'tox Cleanser
Bio'tox cleanser helps to unclog pores while moisturising your skin. This deep cleansing blend is a necessity to any skin care regime and regular use will help achieve a brighter and clearer complexion. It can dramatically reduce the visible signs of ageing while restoring the supple, glowing properties of a healthy skin.
  • Dermedex Refining Cream 2
Refining Cream 2 is quick and effective for problem prone skin, such as those with pimples, big open pores and dull appearance. It penetrates to the dermis layer of skin to dissolve sebum [the oily, waxy subtance secreted by oil glands] and thoroughly cleanses skin. Regular use will encourage your skin's natural defences to resist blackheads, reduce redness and irritation while restoring your youthful radiant complexion.

Ginvera Real SPA Shower - Green Tea Revitalising Shower Scrub 250ml
Ginvera Real SPA Shower series is beneficial to your skin by rejuvenating your skin daily! Skin gets tired and stressed especially if you work in an air-conditioned environment or if you are exposed to direct sunlight for hours. Hence, a shower scrub & gel that can reverse these damaging effect is essential in your daily body care regime.

Bloop Nail Polish 6ml [worth RM7] H126
No time for manicure? The Bloop is formulated to try within a minute. Enjoy this quick drying, ultra glossy and long lasting nail polish for a hassle-free manicure at home.

Neutrogena Hydro Boost Night Concentrate Sleeping Pack
As skin cell renew at night, this product is formulated with "Progressive Release System" to continuously release intensive moisture throughout the night.
Contains purified Hyaluronic Acid, Olive extract and Ionic Mineral Complex that helps enhance skin translucency, firms up skin and reduces fine lines so that you wake up to amazingly hydrated, soft and supple skin in the morning.

Samples:
NuTeen Acne Away Gel 3g samples, Nuteen Blackheads Away Gel 5g x 3 samples and NuTee Acne & Pimples Away Cleanser 30g sample
Ma Cherie Moisture Shampoo 12ml and Ma Cherie Moisture Conditioner 12ml

My Verdict:
Dermedex Challenge Pack sound interesting and I would love to give it a go. Ginvera Shower Scrub smell pleasantly refreshing and I guess I would repurchase it. I noticed that some subscriber received Skinz UV White BB Cream instead of Neutrogena Hydro Boost Night Concentrate Sleeping Pack. NuTeen samples is so-so as I don't like skincare stuff in sachet. Same goes for Cherie samples, how to determine whether it works for you or not with only 2-3 application (+______+)" I prefer full size item for item like this. Ah well, I'm quite disappointed with the nail polish as I don't use nail polish much but overall I guess it's worth my money. 

For more information on Wonderbox, you can find it [HERE] and Wonderbox Malaysia on Facebook.

Review: Yes! Nurse Protect Your Lovely Hands Hand Cream brought to you by The Love Jars

Meet your hand's new best friend ;) 
A++ for packaging
I've been using this for a month now and really love the result :) So here's my review.
PRODUCT INFO
This intensively moisturising hand cream is a must have for the girls at The Love Jars. Yes! Nurse's Hand Formula is a fast absorbing, non-greasy emollient. It actively hydrates and replenishes the skin's natural defences against the harsh effects of constant hand washing and drying environments.
Each bottle is brimming with specially selected natural active ingredients all chosen for their unique ability to protect and hydrate the skin throughout the day - including active +15 manuka honey, pomegranate seed oil, aloe vera, wheat germ oil, passion fruit seed oil, almond oil and white willow bark extract - to name but a few!
Made in UK
Price: RM29.90 for 50ml at The Love Jars or HiShop
Ingredient: Aqua, Glycerine, Glyceryl Stearate Citrate, Mel (Active Manuka Honey), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Sucrose Stearate, Panthenol (Vitamin B5), Sweet Almond Oil, Ethylexyl Palmitate, Phenoxyethenol Glyceryl Stearate, Glycine Soja, PEG 100 Stearate, Capryllic/Capric Triglyceride, Passiflora Edulis Seed (Passionflower) Oil, Punica Granatum Seed (Pomegranate) Oil, Triticum Vulgare (Wheatgerm) Oil, Xanthan Gum, Ethylhexyl Glycerin, Parfum, Vitamin E, Willow Bark Extract, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Alpha-Isomethyl Ianone, Limonene, Coumarin, Linalool.
How to use: For maximum benefit apply 2-3 times daily, especially in the morning and at mid-day.  Put only a pea sized amount - a little goes a long way for this amazing product!
Massage well into skin for at least 30 seconds and hands should feel visibly soothed and renewed after 1 day.
Each tube comes packaged beautifully in a little cardboard box with a super-cute nurse description and illustration. The product itself comes in a white plastic squeeze tube with a flip-cap. They claim, "Yes! Nurse's Hand Formula is a fast absorbing, non-greasy emollient. It actively hydrates and replenishes the skin's natural defences against the harsh effects of constant hand washing. Directions: Apply a pea-sized amount to clean, dry hands regularly. Massage well into the skin, then put your feet up and relax... We wish!"
My Verdict:
Eczema really dry my skin, I use this on hand, elbow and knee and notice some dramatic changes. Seriously love this stuff and highly recommended Yes! Nurse Protect Your Lovely Hands Hand Cream, it does everything I want my hand cream to do. Even though it'a bit pricey, but I honestly think it's worth it - there's no point wasting money on a product that doesn't work, after all I'll be repurchasing this for sure.
  • Pleasant smell
  • Provides long-lasting hydration
  • Instantly absorb and penetrate through skin
  • Non-greasy
  • Small dob goes a very long way
  • It leaves my hands incredibly soft
  • It strengthens & restores even the driest, most chapped hands, elbow and my knee
  • Healthy ingredients, and has a pleasant natural & herb-like scent.
  • ...the best part? Can fit my purse ;)
Have you tried Yes! Nurse's Hand Formula? For more info, visit:
*Free shipping for orders over RM70

Till then!

Wordless Wednesday

#babyAdam #handsome #day52

Tuesday, August 27, 2013

Long Hiatus!

Lama dah tak update blog. Seriously busy memanjang~ banyak benda nak cerita and di review, semua postpone as sekarang dah ada another important priority ;) But  here I am, gigih juga curi-curi masa nak membebel bagai dalam blog ni kan. Currently tengah edit entry untuk 2 new product in the market which InsyaAllah will be publish tonight...or maybe tomorrow :P  So stay tuned. Lain-lain? Cuma nak tampal gambar baby boy tak sikat rambut, tak suka berbedung ni:
OK, nak sambung draft entry lain. Till then, salam.

Review: BeautyQ Exfoliating Foot Mask brought to you by HERMO.my ;)

I have this problem, tapak kaki tak cantik sebab malas bubuh Vaseline and pakai stokin before tidur. Rasa macam dah terlambat nak buat, and it will take much time to get my virgin feet back. *nanges* But you know, last two weeks [or more (+_____+)"] Lin diberi peluang by Hermo.my to try this new product: BeautyQ Exfoliating Foot Mask. This is my first time using this. Outcome? Read this entry till the end, sila jangan muntah sebab banyak gambar kaki. Thank you.
[Click picture for larger view]
Dalam packet ni ada sepasang foot mask.
All you have to do is carefully cut the dotted line macam dekat atas ni and pakai macam kasut, letak cellophane tape supaya tak tercabut. Nak lagi selamat? Lepas dah lekat semua, pakai stokin. So, tak menganggu nak berjalan-jalan kan. Leave it for 60-90 minutes baru tanggalkan and bilas dengan air sampai bersih.
Lepas tu, expect kulit mati anda akan tertanggal after 5-7 days.
Price: Normal price RM35.90 tapi kali beli dekat Hermo.my, you can get it for RM29 only!
My Verdict:
Ini kaki selalu pakai kasut. Callus Callus Callus everywhere~ (T______T)"
Nothing happen for the first few days kecuali macam ada gatal-gatal sikit after pakai then hilang. Tapi pada hari ketujuh dan seterusnya~ this thing happen:
#Day7
Sila jangan rasa nak bagi kaki dekat I bila tengok gambar-gambar ni. Tapak kaki Lin mengelupas ya amat tak boleh handle. Tak sakit pun, but I can't stop people staring on my feet and asking what happen. Duh. (*_____*)" My hubby and adik Lin lagilah, asal dekat je diorang just can't resist cabut-cabut my dead skin.
#Day8
#Day9
#Day10
It takes me a while nak ambil gambar kaki bagai, but here's the result. Jenuh juga menyapu rumah sebab dead skin bersepah-sepah. But it worth it, see?
Finally, licin dan lembut! Well, I don't mind using this product again ;) Teruja tak? So, give Hermo.my a visit and find out more amazing and awesome stuff there. Dahlah barang original, more cheaper than harga pasaran plus they do get a lot of positive feedback from other blogger. So, tak perlu risau nak membeli belah dekat Hermo.my. Nak beli foot mask yang Lin pakai ni? You can get it HERE.

Follow Hermo.my for more exciting deal! ;)
Website: hermo.my
Facebook: hermo.com.my
Instagram: Hermo.my

Thanks Hermo.my!

Friday, August 2, 2013

SELF-FACIAL MASSAGE

Tips Kebahagiaan Anak by Prof. Dr. Muhaya

Jom amalkan 10 tip dibawah ini bermula dari hari ini juga.

1. Kalau tiba-tiba teringatkan anak kirimkan bacaan Al Fatihah. Sampai ke ayat "iyyakanakbudu waiyyakanastain" - yang ertinya "Hanya kepada Mu kami sembah dan hanya padaMU pohon pertolongan..", mintalah apa-apa hajat masa itu yang ada hubung kait dengan anak yang Kita ingat tu, habiskan bacaan surah Al Fatihah doakan semuga anak kita diberi kefahaman yang sebenarnya dalam urusan agamanya, memiliki ilmu yang bermanafaat Dan serahkan urusan anak kepada Allah untuk menjaganya.

2. Pandang wajahnya semasa dia tidur ucapkan bahawa, ibu nak (nama anak) jadi anak yang soleh sayang!. Cubalah amalkan ( ustaz kata ini makna kita bercakap dengan rohnya ) Dan ucapan ini adalah DOA Dan Allah Maha mendengar lagi maha melihat.

3. Masa bangun solat malam, solatlah hajat disisinya. Maksudnya Kita solat dalam bilik dia Dan dekat dengan dia. Jika Kita selalu buat Dan Kita juga selalu beritahu dia yang Kita sering doakan dia, dia akan rasa satu ikatan kasih sayang yang hakiki yang Kita amat sayangkan dia dan nak dia jadi anak soleh.Dia akan tahu Kita selalu solat hajat untuknya.

4. Minta dikasihani. Ucapkan setiap masa bahawa kita ni sedang menunggu panggilan Allah. Jika Dia tak jadi anak soleh bermakna dia tak sayangkan kita dan tentunya kita akan merana di Alam Barzah nanti.

5. Peluklah anak selalu walaupun dia sudah besar, sebagaimana Kita tatang dia masa kecilnya. Aura ciuman dan belaian ibu sambil bisikkan padanya yang kita bangga mempunyai anak sepertinya.

6. Maafkan anak Kita setiap masa walaupun perbuatannya amat melukakan hati Kita.Muhasabbah diri mungkin kesilapan yang anak lakukan itu adalah kerana dosa-dosa kita dimasa lampau.

7. Yang paling penting jaga tutur kata Kita, jangan sekali-kali ucapkan perkataan yang boleh melukakan hatinya. Jika ini berlaku juga kerana kita TER.. kata, cepat-cepat cari masa yang sesuai untuk Kita minta maaf padanya. Mengakulah padanya itu kelemahan Kita, Kita marah kerana dia buat salah,bukan bermaksud membenci.Ceritalah buat macam dramapun boleh .

8. Amalkan membaca ayat 40 surah Ibrahim supaya Kita,anak Dan zuriat keturunan Kita termasuk dalam golongan orang2 yang tetap mendirikan Solat. [Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.]

9. Selalu ingatkan anak bahawa tak guna ada pangkat, belajar tinggi, hatta hafal Quran sekalipun jika tidak mempunyai peribadi yang mulia.Allah tak pandang wajah yang cantik tapi pandang hati yang cantik. Allah tak sayang, manusia tak suka.

10. Masa basuh beras niatkan "Ya.. Allah lembutkanlah hati anak-anak ku sebut nama dia.....untuk faham agamanya ", [kenapa Kita nak dia faham agama, kerana anak yang tak faham agama boleh bawa ibubapanya juga ke neraka] sebagaimana engkau lembutkan beras ini menjadi nasi ". Basuh beras lawan jam ( macam org tawaf ) sambil selawat kepada Nabi Muhamad S.A.W. Masa buat kerja ini hati jangan lalai..dan ingat kepada Allah selalu.

via : Prof. Dr. Muhaya