Sunday, December 15, 2013

Jalan-jalan Weekend!

AEON Tebrau
Teman my lil sis beli buku dekat Harris/Popular Bookstores. Me grab 2 exercise books and renew my Popular membership card. Fuiyo, JJ dah ada IMAX. But I have to wait for Adam besar banyak and tak fussy barulah boleh ajak dia tengok wayang. Sementara tu tengok movie kat lappy je lah (T_____T)”

JOHO Concept at Danga Bay
Teman my lil sis beli barang. Tak tahulah kenapa kena pergi jauh sangat sampai JB and she spend a lot on simple bag and lanyard. Like seriously?

Court Mammoth
Survey washer machine. Grab blender Faber yang murah and nak beli washer machine dekat SenQ as it RM70+ cheaper with extra 1 yr warranty and free delivery end of this month. Jenuh lah ulang alik my mom’s house and kedai dobi semata-mata nak basuh baju.

KipMart Masai
Eat then balik.

Tab 3 sangat menarik kan? Nak beli tapi this month dah plan nak beli washer machine and upcoming months dah plan nak beli benda lain pula. So rasanya kena tunggu next year baru boleh beli kot. Tak apa. Manalah tahu sementara kumpul duit, harga GT3 turun pulak, boleh terus ambil. Tapi tak tahulah kalau ada orang nak belanja kita. HOHOHO. Esok nak spring cleaning rumah macam biasa but before that nak pi shopping pasu. Nak buat tanam herbs dekat belakang rumah. Tiba-tiba rajin nak bercucuk tanam pula.

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...