Saturday, July 20, 2013

Review: Fairy Whitez by Fairy Beauty – For Skin Lightening, Anti-Pimple & Anti-wrinkle

1st of all Lin nak cakap terima kasih pada Hi-Shop and Fairy Beauty sebab sudi sponsor stok Fairy Whitez untuk Lin selama sebulan. So now dah 2 minggu, Lin nak kongsikan pengalaman Lin menggunakan produk ni- Fairy Whitez and will update another result lepas semua Fairy Whitez habis which will be another plus minus two weeks, OK? \(^_____^)/
---
Info Produk:
Diformulasikan dengan bahan-bahan seperti Mulberry & Lingonberry, estrak biji kiwi, kolagen, artichoke dan macam-macam lagi - pengguna mengakui merasai sehingga 89% kecerahan kulit hanya dalam masa 4 minggu.
Setiap kotak mengandungi 10 botol Fairy Whitez x 22ml
Cara Penggunaan:
Satu botol sehari, 1st in the morning :)
Goncang sebelum minum. Buka penutup and cucuk kan dengan pencucuk yang disediakan. Minum guna straw, yang juga disediakan. Rasanya? Best, masam-masam manis rasa berry. Tak puas minum sekali sedut (+______+)”
Harga: RM89/sekotak dekat HiShop [Link: Fairy Beauty Fairy Whitez (10 x 22ml)]
My Verdict:
So, jom tengok picture before and after ;)
BEFORE-06/07/2013
AFTER-CURRENT
Well, I must admit that my skin discolouration dah beransur merata and brighten up a bit. Termasuklah bekas-bekas parut jerawat dekat dahi pun dah hilang.Produk ni memang berkesan. I just can't wait nak consume Fairy Whitez sampai habis and tengok final result :)
  • Pencerahan Rona Kulit? Told ya earlier, memang mencerahkan kulit.
  • Pengurangan Pigmentasi? Yes, dark spot dah kurang.
  • Pencegahan Akne & Jerawat? Yes! Yes! Yes! Tak ada jerawat "berbangkit" hatta sekelumit.
  • Pengekalan Lembapan Kulit? Paling setuju. Kulit jadi lembap, kurang berminyak and makeup pun tahan lama :)
Best kan kalau jumpa produk yang betul-betul berkesan dekat kita? So kalau sesiapa nak try, can click this link: Fairy Beauty Fairy Whitez (10 x 22ml) dengan harga RM89/box dan Fairy Beauty ada promosi untuk bulan ni: Beli 2 kotak Fairy Whitez dapatkan 4 botol Fairy Whitez [bernilai: RM35.60] secara PERCUMA. Promosi tamat 31 Julai 2013 :)

Exlusive RM20 rebate untuk pembaca "monolog.dalam"
TRYUSNOW
*with minimum purchase of RM99, valid till 31st August 2013

How to Use?
2. Browse for your favourite items on HiShop.my
3. Enter discount code above when checking out.

HiShop
Subscribe to HiShop for exclusive update: http://www.hishop.my/subscribe

P/S: Lin nak kongsi lagi final result penggunaan Fairy Whitez ni tau, see you another 2 weeks ;)

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...