Thursday, June 6, 2013

Mentholatum Hamper from Wai Yee a.k.a. Rane!

Last time Lin menang Giveaway of Mentholatum hamper worth of RM 100 at It takes 2 to Rock by Wai Yee a.k.a. Rane :) So here it is, dah sampai~ Let's see what's inside.
Lin dapat:
1. OXY Pure White Wash 50g & 100g
2. OXY Powder Lotion
3. OXY Pure White Face Cream
4. Lipice Color Gloss
5. Lipice Sheer Color
6. OXY 5 & OXY 10
     Super excited nak try new product range dari OXY ni. Why? sebab Lin ni pengguna setia OXY since sekolah menengah lagi. As for me, range baru ni macam gabungan semua OXY range in one bottle. Huhuhu. Nanti Lin share review guna produk range yang ni pula k?

P/S: Special thanks to Wai Yee and Mentholatum ^_^

8 comments:

  1. penah guna oxy 5 & 10 msa skolah dlu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pun guna since sekolah menengah. Huhuhu~ dulu xd facial wash. ada krim jerawat je kan.

      Delete
  2. hi Lin, congrates for winning :) I won the giveaway too but it was from Tammy's blog (plusizekitten.com). Nak tanya ni, Lin dapat parcel ni melalui pos biasa ke poslaju? Mieza stay kat kolej kediaman UiTM jadi alamat yg diorg nk send hadiah ni alamat kolej, so agak susah Mieza nk track my received parcels lagi2 kalau yg x guna poslaju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Congrats dear ^_^ Sorry, Lin xingat company apa yang deliver. Yang penting bukan Pos Laju. Huhuhu~

      Delete
  3. Tahniah, lin. semua dah cuba kecuali Lipice Color Gloss.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ. Lin baru nak cuba range ni. Huhuhu~ ^_^

      Delete
  4. tag lin..

    http://www.syuhadasalleh.my/2013/06/1st-mini-giveaway-by-nina.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...