Friday, May 24, 2013

The Big Bad Wolf Book Sale at Danga City Mall!

We went to The Big Bad Wolf Book Sale! Obviously, as stated. (-_____-)" Rambang mata dibuatnya. Macam nak beli semua je, ngeh~ Motif sebenar pergi cuma nak beli colouring and story book untuk Daniel and Aliff je.
Ramai orang (-_____-)" Nak pilih buku pun susah dengan masa yang sangat limit, apa lagi nak beratur panjang dekat cashier. Tapi kugigihkan jua~ sebab dah janji dengan adik-adik. Boleh calonkan I jadi kakak mithali next year tak?
We end up buying this:
Cost me RM70 cukup-cukup. Rasa macam nak pergi lagi lah pula. Tak puas. Tapi buku sedia ada dah banyak (-______-)" tu pun ada yang tak baca lagi. Storage pun dah tak muat apetah lagi book shelf. *nanges*
Then lepas sembahyang Jumaat, kami pergi makan kacang pool and minum bandung cincau for lunch dekat Larkin. Yummy, jemput makan semua~ \(^_____^)/

Malam-malam macam ni teringin nak makan fish & chip pulak.
(-_____-)"

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...