Friday, May 24, 2013

Tepung Segera Kek Coklat Moist by Hana Coklat Moist

Firstly Lin nak berterima kasih pada Hana Coklat Moist sebab bagi Lin sample Tepung Segera Kek Colat Moist dekat atas ni. Terima kasih kak :)
***
Best kan sekarang bila dah ada cake pre-mix macam ni. Tak payah susah-susah pun nak pergi kedai beli macam-macam. Jimat kos, jimat tenaga. Honestly, mesti ada certain people yang macam skeptical kan?] Sedap ke? Confirm jadi ke kalau buat? I don't know bout other product, but this one Lin jamin. Sebab Lin dah rasa :) 
Atas ni bahan-bahan yang diperlukan, cuma tambah bahan yang memang dah sedia ada dekat rumah: air, minyak masak and telur sahaja; kukus selama 20 minit dan siap! Rasanya? Lembut dan sedap! Jadi tau kami buat :) Tapi dapat sikit je, loyangnya besar. So, dapat macam ala-ala wedges shortbread nipis tu. Apa-apa pun teskturnya tetap lembut.
     Cuma, gambar nya tak sempat nak ambil (-_____-)" sorry sangat. Tapi tak apa, Lin nak tempah sebungkus. Next time boleh kongsi pic banyak-banyak. Harga sebenar RM12, tapi Lin dapat kupon RM10/bungkus. So sesiapa yang nak order, meh order sekali dengan Lin. Boleh try buat and makan sama-sama :) 

Tepung Hana Coklat Moist [HCM]

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...