Thursday, May 9, 2013

Penat. I've spent a lot today! (>_____<)"

     Start dari pagi sangat sibuk; pergi photostat, pergi ambil gambar, then hantar borang permohonan rumah dekat MPPG [Majlis Perbandaran Pasir Gudang]. Tak habis dengan tu, balik rumah semula ambil buku untuk dipos pada En. Hubby as next week dia exam, pergi balik Pusat Bandar; do some shopping then baru pergi pejabat pos. Penat.

Perbelanjaan hari ni [sampai pukul 12 tengah hari]:
Photostat RM0.90
Envelope RM1.30
Gambar RM12
Parking Tiket RM2
Makan RM5.90
Vitamin RM54.20
Kotak Pos+Pos RM13
Stationary+Chick-a-dees untuk En. Hubby RM19.70
Mouth Wash RM29.90
Makeup:
IN2IT Gel Tint RM9.90
Maybelline Hypersharp Liner RM19.80
TOTAL: RM168.60!

Pengsan. Macam mana nak kumpul duit nak beli rumah idaman ni. (+_____+)" Tak apalah, sekali sekala kan? <---art of Procrastination. Eyeliner Maybelline tu patut beli sebab dah lama sangat habisnya, tak berseri mata iols. Yang IN2IT Gel Tint tu memang teruja nak try. Beli satu je, bukan beli smua. <---Alasan lagi. Oh ya, saje-saje nak inform. Marine Essence Beauty Bar Lin dah sampai :) Tak sabar nak pakai masa mandi ni. HOHOHO.

8 comments:

  1. bajet belanjawan la ni ek?hehehe bgs2

    meh sini http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/teka-teki-harga.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye~~~ (>_____<)" kena brjimat skrg ni. harga barang bnyk naik. Huhuhu.

      Delete
  2. kadang2 macam tu lah... kita x nak spend...tapi benda tu keperluan...he he he...

    ReplyDelete
  3. psni marine essence plk jd kperluan..adesss

    ReplyDelete
  4. Banyakkn minum air, cuaca d luar sngt pns....kta jdi cpt letih..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...