Wednesday, May 8, 2013

KFC Korean Crunch!

Dah pernah try? Lin dah ^_^ Tak sempat ambil gambar dah habis ayamnya.
One word. Sedap.
Ayam dia biasa je sebenarnya, tapi sos dia memang the best! Pedas! Tapi dia bubuh sikit je sos tu dekat ayam. Kalau kat dalam iklan TV nampak macam fully coated~
(+_____+)"
Potato Salad? I'm a fan of potato salad. So, Lin makan je even ada orang kat tak berapa sedap.
OK. Siapa nak try baik pergi cepat-cepat, nanti habis promosi kempunan pulak.
Huhuhu~

2 comments:

  1. xpenah makan lagi..tapi adik ada cerita..sos xdisalut penuh + manis2 pedas

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...