Thursday, May 9, 2013

IN2IT Gel Tint for Lip & Cheek

Akibat terpengaruh dengan iklan ini di Facebook IN2IT, saya "ter"beli juga IN2IT Gel Tint for Lip & Cheek.
 photo in2itgeltint_zpsc9200788.jpg
 photo 389027_452483214826047_1804809043_n_zps650435b3.jpg
[pic source: IN2IT Facebook]
Product Info:
It is GEL TINT for lip & cheek, the new special limited collection from IN2IT.
Have you tried it yet? Get it today @ IN2IT counter in Watsons stores near you!!!
Gel Tint for lip & cheek
**Can last up to 8 hours**
Available at 4 shades, RM9.90 each
A natural look for lip and cheek that can last up to 8 hours. Gel Tint adds colour to the lip and a hint of blush to the cheek. Use the soft flock applicator to apply direct and use your finger or a make-up sponge to blend on the face. The formula includes fruit fragrance and aloe vera for moisture and needs to be removed with make-up remover.

Kalau diikutkan hati nak je angkut semua kan. Tapi bila dah buat swatch berkali-kali, yang warna Peach tu orangy sangat, Strawberry too pink for me, so tinggal Raspberry dengan Melon sebab warna dia seakan-akan sama. So finally Lin beli IN2IT Gel Tint for Lip & Cheek in Raspberry. Oh ya, semua bau IN2IT Gel tint for Lip and Cheek ni sangatlah wangi macam gula-gula.
 photo DSCN8402_zps7d699897.jpg
Maaf, kualiti gambar yang tak seberapa. Sila sponsor saya kamera yang canggih macam Samsung Galaxy Camera atau Nikon. TQ.

Macam biasalah, caring is sharing. Nanti Lin pakai, kalau puas hati Lin buat review OK? Siapa yang guna dulu pun boleh share dengan kita tau v(^______^)v

13 comments:

  1. eeee...bestnya!i memang suka in2it.eyeshadow,two way cake,eyeliner dia..semua memang terbaik.ni nak try lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try2 dear. Lin dah try tadi, OK juga.

      Delete
  2. Kalau pakai kat bibir ada rasa pahit tak? :)

    ReplyDelete
  3. Waaa. Teruja nak try! hehe.

    Myra ade eyeshadow je in2it ni tapi superb cantik & tahan lama sebab xselalu pakai eyeshadow. Sadis.

    ReplyDelete
  4. lipstick in2it warna nude cantik.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah. Tadi nak pi survey lama-lama tapi tak cukup masa (+______+)"

      Delete
  5. OMG! I just bought it today cuz of the cheap price. Kat Watson, dpt harga membership RM8.90. Kt amik yg peach punya and serious sangat best. ^^, letak kat pipi pun lawa jugak. x terang sgt.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...