Thursday, May 30, 2013

SHARED: Student Science Experiment Shows Plants Won’t Grow Near Wi-Fi Router

Images via Kim Horsevad from Hjallerup School
A Danish science experiment by a group of 9th-graders has gained worldwide interest and may have us rethinking the proliferation of wireless devices  in our homes.
Five girls from Hjallerup Skole, a primary education school in Denmark, began the experiment after noticing that when they slept with their cellphones near their heads overnight, they had trouble focusing the next day, according to Danish News site DR.
The resources weren’t available to conduct an experiment around wireless signals affecting brain activity, so instead the girls decided to monitor the growth of plants near WiFi routers – and the results were a bit shocking.
Six trays containing the seeds of a garden cress herb were placed in a room without a WiFi router, and six trays were placed in a different room and next to two WiFi routers which, according to the girls’ calculations, emitted about the same type of radiation as an ordinary cellphone, reports DR.
During the 12 days of the experiment, the seeds in the six trays away from the WiFi routers grew normally, while the seeds next to the routers did not. In fact, the project photos show that many of the seeds placed near the routers turned brown and died.
“This has sparked quite a lively debate in Denmark regarding the potential adverse health-effects from mobile phones and WiFi-equipment,” Kim Horsevad, biology teacher at Hjallerup Skole told ABC News.
Horsevad said that some of the local debate over the experiment has been over whether the negative effects were due to the cress seeds drying from the heat emitted by the computer/WiFi routers used in the experiment. But she explained that the students kept the cress seeds in both groups sufficiently moist during the whole experiment, and the temperatures were controlled thermostatically.
A similar study was conducted about three years ago in the Netherlands when researchers noticed that some trees in urban areas were showing “bark lumps,” according to Popular Science. The experiment, conducted by Wageningen University, involved exposing 20 ash trees to various kinds of radiation for three months. The trees chosen to test tolerance to heavy WiFi signals began to show typical signs of radiation sickness, including a “lead-like shine” on their leaves.
As for the attention the girl’s science fair project is getting, Horsevad said neuroscience professor Olle Johanssen with the Karolinska Institute in Sweden has expressed great interest.
“[Johanssen] will probably be repeating the experiment in controlled, professional, scientific environments,” said Horsevad. “One would therefore generally be advised to await the results of his experiments before basing any important decisions on the outcome of the girls’ experiment.”

Review: Mood Magic Hand Therapy by Nutox

Quick Review on Mood Magic Hand Therapy by Nutox
From left: Crave, Poise, Bliss and Alive
I've seen Mood Magic EDP since the end of year 2010 dekat mana-mana Watson/Guardian. Love it, but I didn't get a chance to buy it. *due to budget and perfume lain yang berlambak-lambak tak habis-habis. Info: It cost RM39.90 each. Then last Sunday, we went to Watson at Tesco Seri Alam. Macam biasalah beli supplement yang dah kontang, terpandang pula Mood Magic Hand Therapy by Nutox ni. Guess how much it cost me for this 20g tube? RM1 each! So apa lagi, Lin beli la keempat-empat sekali. Bekas pun kecik, senang nak bubuh dalam poket beg.

Product Info:
Magic Potion
FRAGRANCE is now more than just a scent. It’s a “potion emotion”, claims Nutox. Its new Mood Magic is touted to be your mood in a bottle. Experts discovered that the right mix of essential oils can produce scents that trigger mood changes and promote general wellbeing in women. That being the reason behind the creation of Mood Magic, the scent is fresh and energising, with hints of peppy-mint to invigorate and boost energy; ylang lavendie to relax and stimulate; vanilla choc to curb the cravings; and jasmine innovi said to evoke feelings of oneness with self and nature. [source: Vanity Fare]

My Verdict:
Bau keempat-empat Hand cream ni soft and tak berminyak. Tak menyebabkan allergy [as kulit Lin sensitif to certain lotion] and kulit tangan terasa lembut. Too bad, scent dia cuma last for the first 15 minute, but it does help to moisturise your skin all day. Well except, kalau lepas basuh tangan etc. Best scent? Tentulah CRAVE ;)

Try it for yourself.

Wednesday, May 29, 2013

Review: Marine Essence Beauty Bar

Sabun sebesar tapak tangan ni nama dia Marine Essence Beauty Bar.

Marine Essence Beauty Bar a.k.a sabun ketiak yg bagus untuk bantu masalah:
  • ketiak hitam
  • lebam celah peha
  • daki kat tengkuk/leher
  • bau badan hanyir
  • jerawat kat badan
  • nipiskan jeragat
  • nipiskan parut jerawat
  • masalah ruam/ gatal
  • kayap
  • kudis
  • kurap
  • panau
  • ekzema
  • gatal
  • licinkan kulit
  • seri wajah 
Kandungan dan kebaikan:
Garam Buluh 

Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree 
Anti-bakteria
anti-kulat.

Gliserin
Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah
Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Vitamin E 
Antioksidan
anti-penuaan. 

[Info Source]

Price:
RM35/bar termasuk delivery cost from FB: Marine Essence Beauty Bar

My Verdict:
Lin beli sabun ni and received it on 9th May then terus pakai. Lin beli sabun ni sebab review Cik Chinta claim yang sabun ni sangat elok untuk orang yang ada kulit sensitif macam kita ni. At first, Lin terkejut sebab sabun ni besar sangat. So I didn't bother nak potong-potong, macam yang Lin selalu buat bila beli sabun mahal (-______-)" Tapi, on 25th dah malangnya sabun dah habis. *cry* Kiranya Lin guna 17 hari jelah. Tapi depends juga, Lin mandi 3,4 kali sehari. Tonyoh sabun satu badan sampai berbuih-buih, sama juga macam Cik Chinta. Bau dia wangi~ macam sabun dekat spa. I can't resist it (-______-)"
     So, to cut it short. Does it work? OF COURSE! as Lin guna untuk lembapkan kulit and hindarkan gatal-gatal, it really does help. Selain tu, Lin perasan kulit muka and badan semakin licin and lembut. Bekas gigit nyamuk hilang dengan cepat [maklumlah orang kulit sensitif, normally orang kena gigit nyamuk terus hilang. Tapi Lin jenis berhari baru nak hilang] Jerawat kecil-kecil beransur hilang especially dekat dahi ni. Yang tentang putihkan kulit, ketiak bagai tu tak pasti pulak kan. Hahaha. Apa kata awak cuba sendiri?

P/S: Tahniah Cik Chinta sebab dapat baby girl yang comel sangat-sangat!

Hadiah untuk Pemenang Heaven On Earth Essential Oils Contest!

Dalam entri lepas-lepas, Lin ada beritahu yang Lin menang Heaven on Earth Essential Oils contest by HiShop kan? Dah dapat hadiahnya 15th May lepas, lupa nak update (^_______^)" Sepatutnya before 15th tu dah dapat, tapi disebabkan Lin tak boleh nak collect sendiri dekat Office HiShop so, kenalah bayar delivery cost and tunggu lagi. Huhuhu~
Lin dapat:
  • Heaven on Earth Essential Oil-Tea Tree 1ml sample 
  • Heaven on Earth Essentia Oil-Lavender 1ml sample
  • Discount Voucher MilkADeal, HiShop and White.my
Note:
Pure Essential oils have many uses. They can be inhaled or applied on the skin, as an alternative treatment for infections, stress and other health problems. They can be added to a bath, diffuser, candles, perfumes, shampoo, soap etc.

Home Use. Helps:
Athletes Foot
Chicken pox
Flu, sinus
Cough
Insect bites, Itchy
Good for acne skin

General properties:
Antiseptic
Antifungal
Disinfect cuts
Stimulates immune system
[source: HiShop Malaysia]

Just at the right time, as this month sangat havoc and I do really need mood-lifter and relaxation session. Tak perlu lah pergi beli aromatheraphy oil lagi :) Kalau awak-awak nak, boleh dapatkan Heaven On Earth range dekat HiShop. Nanti Lin share how I use my essential oil. 

Thank you HiShop\(^_______^)/

Wordless Wednesday

Tuesday, May 28, 2013

55 Ways to Get Peace of Mind Right Now!

1. Breathe in four counts, hold your breath four counts, and exhale four counts. Repeat.
2. Take a pen and write out your thoughts until you go blank.
3. List three unrealistic expectations and let one of them go.
4. Accept that life is difficult.
5. Commit to putting forth your very best effort today, tomorrow, and forever.
6. Write down your top 3 greatest blessings in life.
7. Tell a friend or loved one how much he or she means to you.
8. Sit on your porch, do nothing, and resolve to do it more often.
9. Give yourself permission to do nothing for a while.
10. Stare at clouds for a few minutes.
11. Float above your life in your mind’s eye.
12. Expand your physical vision to include the periphery, and just notice everything for a few minutes.
13. Give five bucks to a charity.
14. Imagine a protective bubble all around you.
15. Place your hand over your heart and feel it beat. Be glad to be alive.
16. Dry skin brush!
17. Make a choice to have a positive attitude, no matter what, for the rest of the day.
18. Be grateful that you don’t always get what you want.
19. Think about what you would do with your life if you knew you’d never be rich.
20. Let your body do whatever it wants for a minute (nothing illegal, please).
21. Smell a fresh flower, deeply.
22. Listen to your inner critic as if you were best friends.
23. Notice where you are holding tension in your body, make it more tense, and then relax.
24. Tap on your upper check bone for a few seconds (either side).
25. Go outside and touch something 100% natural. Really feel the texture.
26. Look around you and quietly label each object you see. Realize how simple things really are.
27. Smile the goofiest smile in the world, imagining how you look.
28. Think of a difficult problem while listening to inner clown music.
29. Ground yourself. Imagine roots extending beneath your feet to the center of the earth. You are connected to the planet.
30. Hum a deep, slow hummmmmmm….
31. Give yourself a scalp massage with all 10 fingers and really feel it.
32. Realize you will always possess your greatest personal strength.
33. Count from 10 backwards to 1, hearing an imaginary echo after each count.
34. Feel the bare earth beneath your feet and realize it is holding you.
35. Practice thought labeling: say to yourself, “I am having the thought….” Wait for a thought. Repeat. (This is my personal favorite peace of mind technique.)
36. Resolve to stop fixing other people.
37. Stop pretending you don’t care what other people think!
38. Decide to say no.
39. Decide to make others earn your trust.
40. Write a list of every problem that worries you. Then, filter out the ones that aren’t really your responsibility or under your control.
41. Hydrate (dehydration causes stress).
42. Choose to live within your means.
43. Understand the difference between your wants and needs.
44. Sincerely apologize to (you know who).
45. Ponder the vastness of the universe and realize how small your troubles are.
46. Give up the pursuit of that quick fix for a challenging problem and commit to solving it at a deeper level.
 (46. Give up that get-rich-quick scheme, too.)
47. Spend some no-agenda time with a child.
48. Listen to white noise and notice how relaxing it is.
49. Write down the best piece of advice you have ever gotten and apply it.
50.  Brush your dog.
51. Close your eyes and allow the sunshine to warm your eyelids.
52. Give yourself the freedom to admit when you’re wrong.
53. Look at other people and realize they are people just like you — with their own hopes, dreams, fears, and struggles.
54. Accept that there will always be someone richer, smarter, and more X….
55. Decide to save money for the rest of your life.

Bulan Ditutup Awan – Rokiah Wanda 1961

Happy Tuesday. Dedicate lagu ni, best pulak. Ada versi Yuna juga. Google je :)

Wahai janji setia sudah diucapkan
Aduh kata bersumpah telah ku padukan
Kini engkau pergi jauh membawa diri
Tinggal daku seorang dalam sunyi sepi

Nun bulan ditutup awan
Terkenang hati bertambah rawan

Wahai jikalau ku tahu janji mu palsu
Tentu tidak ku turut sedari dahulu

Wahai janji setia sudah diucapkan
Aduh kata bersumpah telah ku padukan
Kini engkau pergi jauh membawa diri
Tinggal daku seorang dalam sunyi sepi

Nun bulan ditutup awan
Terkenang hati bertambah rawan

Wahai jikalau ku tahu janji mu palsu
Tentu tidak ku turut sedari dahulu

Sunday, May 26, 2013

BURGER KING SERI ALAM KINI DIBUKA!

Cuma nak bagitahu, Burger King Seri Alam dah dibuka. Berhampiran McD Seri Alam dan Tesco Seri Alam. Sekian, terima kasih :)
CURRENT DEALS:
Kami breakfast Burger King pagi tadi. Lepas juga gian nak makan caramel sundae (^_______^)"
Amaran: Hari-hari makan fast food boleh menyebabkan obesiti. Sekali-sekala melantak tak apa.
Nah, tampal gambar sendiri yang semakin hari semakin boo-lat. Buat penawar rindu orang kata. HAHAHA.
OK. Tolong jangan lempang diri sendiri~ :P

ZOO JOHOR

Zoo Johor Berwajah Baru| Zoo Johor
Went to Zoo Johor 4 beranak yesterday. Last Friday ada belikan Daniel Animal encyclopaedia, so I guess it's time to show him a REAL one.
Ticket:
RM2 for Adult
RM1 for Children 
Pintu masuk :)
Pony Ride:
RM3/ride
Water boat? Tak pasti apa namanya (-_____-)"
RM5 for 2 people/ 15 minutes
Masing-masing muka excited.
Sekarang Zoo Johor dah best, banyak haiwan and kiosk/gerai makanan kat dalam kawasan zoo. Sesuai sangat kalau nak bawa anak-anak, adik-adik. Biar diorang tengok sendiri depan mata, asyik tengok binatang dalam buku dengan TV je. Tak adventure la macam ni ;)

Friday, May 24, 2013

The Big Bad Wolf Book Sale at Danga City Mall!

We went to The Big Bad Wolf Book Sale! Obviously, as stated. (-_____-)" Rambang mata dibuatnya. Macam nak beli semua je, ngeh~ Motif sebenar pergi cuma nak beli colouring and story book untuk Daniel and Aliff je.
Ramai orang (-_____-)" Nak pilih buku pun susah dengan masa yang sangat limit, apa lagi nak beratur panjang dekat cashier. Tapi kugigihkan jua~ sebab dah janji dengan adik-adik. Boleh calonkan I jadi kakak mithali next year tak?
We end up buying this:
Cost me RM70 cukup-cukup. Rasa macam nak pergi lagi lah pula. Tak puas. Tapi buku sedia ada dah banyak (-______-)" tu pun ada yang tak baca lagi. Storage pun dah tak muat apetah lagi book shelf. *nanges*
Then lepas sembahyang Jumaat, kami pergi makan kacang pool and minum bandung cincau for lunch dekat Larkin. Yummy, jemput makan semua~ \(^_____^)/

Malam-malam macam ni teringin nak makan fish & chip pulak.
(-_____-)"

Tepung Segera Kek Coklat Moist by Hana Coklat Moist

Firstly Lin nak berterima kasih pada Hana Coklat Moist sebab bagi Lin sample Tepung Segera Kek Colat Moist dekat atas ni. Terima kasih kak :)
***
Best kan sekarang bila dah ada cake pre-mix macam ni. Tak payah susah-susah pun nak pergi kedai beli macam-macam. Jimat kos, jimat tenaga. Honestly, mesti ada certain people yang macam skeptical kan?] Sedap ke? Confirm jadi ke kalau buat? I don't know bout other product, but this one Lin jamin. Sebab Lin dah rasa :) 
Atas ni bahan-bahan yang diperlukan, cuma tambah bahan yang memang dah sedia ada dekat rumah: air, minyak masak and telur sahaja; kukus selama 20 minit dan siap! Rasanya? Lembut dan sedap! Jadi tau kami buat :) Tapi dapat sikit je, loyangnya besar. So, dapat macam ala-ala wedges shortbread nipis tu. Apa-apa pun teskturnya tetap lembut.
     Cuma, gambar nya tak sempat nak ambil (-_____-)" sorry sangat. Tapi tak apa, Lin nak tempah sebungkus. Next time boleh kongsi pic banyak-banyak. Harga sebenar RM12, tapi Lin dapat kupon RM10/bungkus. So sesiapa yang nak order, meh order sekali dengan Lin. Boleh try buat and makan sama-sama :) 

Tepung Hana Coklat Moist [HCM]

Updated: Idea for New House!

OK, fine. Dah berhabuk blog ni kena tinggal 2 weeks. (-______-)" Actually banyak benda Lin nak update and nak kongsi so expect entry berjujai-jujai after this. Tapi before tu let me update entry bermotifkan alasan sebelum proceed to next topic.
     Seriously~Lin super busy with everything. For the past 2 weeks, busy dengan prep last tuition class before cuti panjang, buat report, survey perabot/electrical appliances, organizing everything before MOVE OUT etc. Yep, you heard me right; moving out, again. Tapi this time to a house that I can call it my own :) Alhamdulillah. Rumah kecil, sesuailah untuk stay satu family nuclear for another 10 years. InsyaAllah.

Menarik betul sofa bed ni, boleh bubuh dekat living room. Tak payah beli sofa dah.
Lin dah decide, rumah baru ni theme dia modern and simple macam kita. ngeh~ Perabot minimalis macam dalam Tiny House Blog and tak semak. Cat rasanya kalau ikut dalam perancangan nak cat warna putih je dulu. Senang. Tak payah pening-pening kepala.
Living room macam ni pun OK.
     As rumah baru ni berlantaikan simen, ada tak idea budget nak mencantikkan-nya? Buat masa ni budget tak lah meriah sangat, tapi adalah perancangannya nak pasang tile/timber flooring in the future. Cuma kalau nak tunggu masa kumpul duit tu takkan nak biarkan je lantai kosong menyakitkan mata kan? Pasang tikar getah pun OK. Tapi nak pilih warna apa ya?
Simple tak?
     Untuk perabot Lin berkenan betul dengan perabot IKEA especially kitchen cabinet dia dengan dining table set. Tapi fikir-fikir balik, takkan nak beli perabot sampai ke KL kan? *nanges kempunan* Lin ada survey juga dekat Court Mammoth. Tak ada yang menarik, tapi dah chop fridge and washer machine. v(^_____^)v Mana lagi ek nak cari perabot dekat area JB ni? 
Nak kitchen macam dekat atas OR kat bawah ni, boleh tak?
Tak payah buat kabinet belah atas, buat storage macam ni pun cantik:
Apa-apa hal, slow-slow kayuh dulu and buat survey banyak-banyak. Budget pun setakat ni paras hidung je *batuk-batuk* excitednya je yang lebih. Hope boleh siap semua before 15th next month then boleh masuk rumah baru dengan tenang ;)

Saturday, May 11, 2013

Jemputan Ke Karnival Seni Kreatif Kita Di Bukit Layang-Layang Pasir Gudang, Johor.


Untuk keterangan lanjut boleh layari laman web rasmi di [SINI] (^_______^)"

KEDAH-ian

PENGUMUMAN: As stated above, start next week will be KEDAH-ian for the next 3-4 months. TQ. NOT.MAYBE?!

Friday, May 10, 2013

KATALOG AVON ONLINE

Cuma nak share info, kalau kawan-kawan nak tengok current katalog Avon boleh pergi dekat link sini:

Thursday, May 9, 2013

IN2IT Gel Tint for Lip & Cheek

Akibat terpengaruh dengan iklan ini di Facebook IN2IT, saya "ter"beli juga IN2IT Gel Tint for Lip & Cheek.
 photo in2itgeltint_zpsc9200788.jpg
 photo 389027_452483214826047_1804809043_n_zps650435b3.jpg
[pic source: IN2IT Facebook]
Product Info:
It is GEL TINT for lip & cheek, the new special limited collection from IN2IT.
Have you tried it yet? Get it today @ IN2IT counter in Watsons stores near you!!!
Gel Tint for lip & cheek
**Can last up to 8 hours**
Available at 4 shades, RM9.90 each
A natural look for lip and cheek that can last up to 8 hours. Gel Tint adds colour to the lip and a hint of blush to the cheek. Use the soft flock applicator to apply direct and use your finger or a make-up sponge to blend on the face. The formula includes fruit fragrance and aloe vera for moisture and needs to be removed with make-up remover.

Kalau diikutkan hati nak je angkut semua kan. Tapi bila dah buat swatch berkali-kali, yang warna Peach tu orangy sangat, Strawberry too pink for me, so tinggal Raspberry dengan Melon sebab warna dia seakan-akan sama. So finally Lin beli IN2IT Gel Tint for Lip & Cheek in Raspberry. Oh ya, semua bau IN2IT Gel tint for Lip and Cheek ni sangatlah wangi macam gula-gula.
 photo DSCN8402_zps7d699897.jpg
Maaf, kualiti gambar yang tak seberapa. Sila sponsor saya kamera yang canggih macam Samsung Galaxy Camera atau Nikon. TQ.

Macam biasalah, caring is sharing. Nanti Lin pakai, kalau puas hati Lin buat review OK? Siapa yang guna dulu pun boleh share dengan kita tau v(^______^)v

Penat. I've spent a lot today! (>_____<)"

     Start dari pagi sangat sibuk; pergi photostat, pergi ambil gambar, then hantar borang permohonan rumah dekat MPPG [Majlis Perbandaran Pasir Gudang]. Tak habis dengan tu, balik rumah semula ambil buku untuk dipos pada En. Hubby as next week dia exam, pergi balik Pusat Bandar; do some shopping then baru pergi pejabat pos. Penat.

Perbelanjaan hari ni [sampai pukul 12 tengah hari]:
Photostat RM0.90
Envelope RM1.30
Gambar RM12
Parking Tiket RM2
Makan RM5.90
Vitamin RM54.20
Kotak Pos+Pos RM13
Stationary+Chick-a-dees untuk En. Hubby RM19.70
Mouth Wash RM29.90
Makeup:
IN2IT Gel Tint RM9.90
Maybelline Hypersharp Liner RM19.80
TOTAL: RM168.60!

Pengsan. Macam mana nak kumpul duit nak beli rumah idaman ni. (+_____+)" Tak apalah, sekali sekala kan? <---art of Procrastination. Eyeliner Maybelline tu patut beli sebab dah lama sangat habisnya, tak berseri mata iols. Yang IN2IT Gel Tint tu memang teruja nak try. Beli satu je, bukan beli smua. <---Alasan lagi. Oh ya, saje-saje nak inform. Marine Essence Beauty Bar Lin dah sampai :) Tak sabar nak pakai masa mandi ni. HOHOHO.

Wednesday, May 8, 2013

Yadah Birthday Giveaway!

Yadah Birthday Give away ! 5 prizes + 1 mysterious BIG prizes to be won ! 
Click here to Hermo Malaysia facebook to see more ! Click, Share, Done !

[Brought to you by Hermo Malaysia]

Thanks to EMILY2U again! ^_^

Dapat 50% baucer Banyan Spa from Emily2U.
Thanks Emily ^_^ sanga-sangat
OK. Persoalannya sekarang bila nak balik Ipoh guna baucer ni?

CONTACT LENSE FROM MRLENS MALAYSIA DAH SAMPAI!

Kali ni Lin order Freshkon Colorblends warna Hijau [...again!] and biru. Thanks MrLens MalaysiaThe Butterfly Project - Beauty Bloggers and gorgeous Plusizekitten ^_^ To read more on MrLens Malaysia, click on my previous entry here:

YADAH SURPRISE FROM HERMO!

Lin dapat surprise dari Hermo.my!
^_^
Guess apa yang ada kat dalam?
Yadah - Started Kit [Vitamin Range] Best selling Vitamin range by Yadah enriched with organic Opuntia Ficus to soothe and hydrate the skin.
So, jom tengok apa kat dalam kit ni:
2x Vitamin Emulsion [trial size]
2x Vitamin Toner [trial size]
BB Cream SPF 20 PA++ [trial size]
Sun Cream SPF 40 PA++ [trial size]
Special Care Line Cleansing Nose Strip [1 pcs]
Special Care Line Brightening Mask Pack [1 pcs]
2x Brightening Ampouler [trial size]
* For more product info you can click HERE, it cost RM50 but you can get it for only RM29 from Hermo! Why wait? Offer ni cuma untuk limited time. Sekarang ni tinggal sehari untuk grab this offer ^_^
CLICK HERE NOW!
Selain tu Hermo pun ada jual barang-barang macam Holika, Naruko, Nature Republic, Yadah [of course!], Skin food etc dengan harga yang jauh lebih murah dari jual dekat kedai. Kenapa murah? Tak ori ke? Don't worry semua barang original sebab Hermo beli terus beli dari supplier and manufacturer, minus cost retailer etc. so kita dapat harga yang lebih murah, lebih jimat. Best kan?
--
About Hermo
Hermo is a group buying website where periodically, we promote a few ten types of discounted items for sale and we aim to attract massive quantities of order.
Hermo serves as like a platform between all individual ladies and distributors/ oversea brand suppliers. There is no redemption required and we will post your purchase to you without charging postage fee during this promotion period.
We believe beauty can be easier and attained affordably. Let’s enjoy being beautiful – with a well managed provider, financially.
Everyone can now be beautiful, at least more self-confident!
The power of Group Buying
Hermo established in 2011 and believe that the power of tremendous group is infinite, so we are here to introduce a whole new concept of group online buying.
Hermo is responsible to get the hot deals from the suppliers and distributors in Malaysia and promote to the ladies out there. Therefore, we actually save up the cost from bearing the shop rental for the retailers and enjoy the discounts given by the large quantity orders. As mentioned, those hot deals are periodical so grab them now if you don't wanna to miss the discounts !
We introduces hot and good quality of cosmetic, skin care, and beauty products to all the people especially to the females out there where they can now enjoy the best product with best value periodically. We would like them to enjoy online group shopping and beautify themselves at the same time. 
Stay tune for Hot Deals !!! 
14 days Refundable Unconditionally Policy
The trend of online shopping is growing rapidly where we can easily browse and buy products that interest us, thus, this is why we are keen to establish Hermo. Besides, Hermo is an ideal platform that eases the shopping instinct of everyone and serves customer in right ways and we believe that customer is always right, which is why we only sell genuine products and in additional, we provide an unconditional return and refund policy within 14 days as our after sales service to gain customer’s trust and confidence.
We believe in:
 1)    The simplicity of product choosing - with the help of our female editors who pay attention to skincare everyday, they will introduce the best suited products for the customers. 
2)    Trustworthiness - we insist on 14 days unconditional refund policy, just to let you enjoy risk-free online shopping experience.
3)    Freedom of the internet - the significance of our consumer's trust. Togetherness and beautifulness are our vision and it is just as simple as that.

Hermo Website: http://hermo.my/

About Yadah
YADAH is a specially formulated skincare designed for teenagers and young adults as this particular age range have younger and more tender skin which makes them more vulnerable to the harsh chemical found in many other brands.  As YADAH products are very gentle, they are suitable for all ages and all skin types.

YADAH products are 100% free from Artificial colouring, Mineral oil, Sulphate and Animal materials. 

YADAH products are based on natural plant extracts like essential oils and formulated to be hypoallergenic, non-comodogenic & natural ingredients with strong anti-inflammatory and antioxidant properties.   Ingredients used are plant extracts - a mixture of natural, organic & some with ECOCERT authentication.
  • Gentle yet effective and are suitable for all skin types.  
  • Certified by Korea Food and Drug Administrations.
  • Natural, Organic & some ECOCERT authenticated ingredients are used
  • Good quality, unique design and best priced.
Can't wait to try Yadah's product! ^_^

KFC Korean Crunch!

Dah pernah try? Lin dah ^_^ Tak sempat ambil gambar dah habis ayamnya.
One word. Sedap.
Ayam dia biasa je sebenarnya, tapi sos dia memang the best! Pedas! Tapi dia bubuh sikit je sos tu dekat ayam. Kalau kat dalam iklan TV nampak macam fully coated~
(+_____+)"
Potato Salad? I'm a fan of potato salad. So, Lin makan je even ada orang kat tak berapa sedap.
OK. Siapa nak try baik pergi cepat-cepat, nanti habis promosi kempunan pulak.
Huhuhu~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...