Friday, April 12, 2013

Semakan Daftar Pemilih dan Kit Tindakan

      Seperti yang kita dah sedia maklum, Pilihanraya Malaysia ke-13 akan diadakan pada 5 Mei 2013 [Ahad] bulan hadapan. Dah buat semakan status pemilih anda? Kalau belum, boleh semak status anda di http://daftarj.spr.gov.my/ sebelum keluar mengundi.
Hari ni Lin dah dapat Kit Tindakan yang Lin request hari tu. Lin ingatkan dapat lepas mengundi or tak dapat lansung. Huhuhu~ cepat sungguh kan? ^_^
     Dalam Kit Tindakan ni ada sticker, badge, sebatang pen, sticker kereta dan juga buku panduan mengundi yang  penuh dengan info-info berkaitan mengundi  [syarat-syarat mengundi, prosedur dan lain-lain]. Tak sabar nak tunggu hari mengundi ni as this is my first experience.


Tak kisahlah pangkah mana pun, yang penting jalankan tanggungjawab anda~

2 comments:

  1. Selamat mengundi jgn bikin undi rosak tau! Hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak, baru ingat nak pangkah semua :P

      Delete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...