Tuesday, April 9, 2013

Quick Update: HAUL + Postcrossing

WATSON
Maybelline Clear Smooth Shine free Clear Stick, RM22.41
SilkyGilr Pure smooth Pressed Powder, RM9.90
Biore Pore Pack, RM11.50
Total RM43.80
MPH
Akibat stress kerana dah tak dapat BB1M, gigih juga nak beli buku untuk dibaca. Nasib baik tengah sale kan:
The Secret Life of Husbands by Kirsty Crawford, RM49.90 RM6.90
Jane Eyre by Charlotte Bronte, RM39.95 RM8.90
Total RM15.80 [Dah jimat RM74.05 disitu]
Boleh baca review buku-buku yang Lin beli dekat Goodreads.
POSTCROSSING
Banyak dapat poskad baru. Dekat mana nak beli poskad lagi ek?

Tak sabar nak tengok Hannibal malam ni~

6 comments:

  1. Why not try wat handmade postcard? Ramai je postcrossers yang wat. Paling senang nak cari kat KL Sentral tapi mahal sket la (RM1.20 per pc)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh buat homemade postcard ek? kite xtau (^_______^)"

      thanks for the info!

      Delete
    2. yup boleh. but kadang2 ade postcrossers yang tak suka bila dpt handmade punya. so better baca profile orang tue dulu

      Delete
  2. nak share blogshop yg jual poskad
    http://thepocalove.blogspot.com/
    i blom try beli sini agi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa~ TQ2 (^______^) mmg tgh cr poskad ni.

      Delete
  3. wah bestnya dapat banyak poskad...saya pun join postcrossing nih...kalau tak silap, kat pasar seni KL ada jual poskad ;)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...