Tuesday, April 9, 2013

Comfort Ultra Pure Fabric Softener


Pernah guna? Lin tak beli lagi, try yang sample je dulu. Lagipun fabric softener sedia ada ada 2 botol besar lagi tak guna (x_____X)”
"Comfort Ultra baharu dengan formula dirumus khas untuk kulit sensitif dan halus. Di samping kelembutan dan keharuman yang tahan lebih lama, formula yang diuji secara dermatologi ini bahkan selamat untuk kulit bayi anda. Oleh itu apa yang ada tunggu lagi? Saluti diri dan anak anda dalam cinta suci Comfort Ultra Pure Baharu,"
5 in 1:
Kesegaran Berpanjangan. Memang segar.
Kelembutan mengagumkan. Tak adalah kagum mana.
Mudah digosok. Boleh-boleh.
Pakaian sentiasa harum dan tahan lama. Paling setuju!
Mengekalkan bentuk baju. Tak pasti.

     Saluti diri dan anak anda dalam cinta suci Comfort Ultra Pure Baharu? Nampak permainannya disitu? Saja je nak suruh mak-mak beli kan. Hahaha. *jk* Yang penting wangi dan tak menyebabkan baju kepam. You know, ada satu jenama ni kan. Memang wangi, tapi bila pakai and berpeluh even sekejap; bau dia jadi kepam sket. Kenapa ek? Jenama lain tak ada pula macam tu.

Terasa seperti mak-mak~ 

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...