Sunday, March 31, 2013

KENAPA MESTI JADI AFFILIATE MR.LENS?


[link]
Last year, Lin ada review tentang well-establishe e-commerce site yang jual pelbagai jenis branded lens: Mr Lens Malaysia. [Click HERE to go back to previous MrLens entry] So now, Lin nak ajak semua orang jadi affiliate MrLens Malaysia sekaligus menambah pendapatan kite melalui blog.
Apa keistimewaan jadi affiliate MrLens ni?
Dengan menjadi affiliate partnet MrLens, anda-anda semua dapat earn some money via website, blog or emel. If siapa-siapa yang beli melalui link/banner affiliate korang, korang boleh dapat 10% reimbursement of advertising cost! Tak ke menarik tu? Untuk info lanjut boleh klik SINI.
Macam mana nak jadi affiliate partner MrLens?
*Tutorial Pic credit to: PluSizeKitten*
Isikan semua details yang sepatutnya lah. Submit then tunggu confirmation emel dari  MrLens and done! Bila dah daftar, sekarang tinggal tampal iklan dekat your website/blog and collect money~yeah! v(^________^)v 
And lagi satu, bila dah siap semua MrLens Malaysia do have some good news for uols. MrLens Malaysia nak bagi 2 kotak Freshlook Colorblends [Bernilai RM180] kepada blogger yang jadi affiliate partner and blog about it. 
  • Cuma register and letak banner dekat blog for a month
  • Blog tentang "MrLens Affiliate Program"
  • Submit link blog dekat sini!
  • Redemption Code akan diberikan kemudian
  • ...dan diakhir kempen ini nanti, anda berpeluang take part dalam lucky draw!
So, apa tunggu lagi? Tarikh tamat hari ni; 31st March 2013 tau, so kiranya [as entri ni di publish] korang ada masa lagi 12 jam 12 minit. Hehehe. Sorry lambat inform. Tapi tak apa, ada masa lagi ni. Jom join cepat-cepat! ^_^ 


Jangan lupa submit link blog dekat LINK ni ya! Harap-harap boleh menang kamera, semangat sikit nak berblog kan? ;)

3 comments:

  1. mcm best je..klau smpt nk join nnti.

    ReplyDelete
  2. mr lens penipu... i order lens dh sebln xsmpi2 ni.... pastu call no +601112323715 operator ckp the no. is incomplete plak.... emel langsung x reply.... ca ne tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. is it? let me see how i can help u. blh bg order no?

      Delete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...