Sunday, January 20, 2013

Weekly Update.

Weekly Status Update:

Isnin
Still in Sungai Petani. 
Selasa
Balik JB. Tak ada buat apa pun. Makan piza domino 7wonder yang too cheezy and tidur sepanjang hari.
Rabu
Pergi Kolej Komuniti Pasir Gudang daftar short course, pergi pusat bandar beli buku SPM, beli jus tok guru perisa strawberi, and menikmati setiap suapan nasi ayam. Motif merayap adalah untuk menghabiskan waktu yang sangat lapang tapi apakan daya cuma 2 jam saja yang terisi. Aktiviti diteruskan dengan ke tasik layang-layang. Sambil duduk-duduk terasa forever alone bila tengok orang bercouple berjalan sana sini. Then, balik tidur  lagi.
Khamis
Terfikir nak join pertukaran belia, tapi ayah tak bagi pula. Sedih betul. OK, sambung tidur lagi. Petang, pergi makan petang dengan kawan-kawan sampai Marghrib. Then malam pergi tengok movie pastu balik tidur.
Jumaat
Tidur lagi, tengok Raja Lawak. Rasanya macam sepatutnya Shiro no 2 then Jambu no 3 sebab Shiro lagi lawak.Tidur lagi.
Sabtu
Join short course 2 hari dekat kolej komuniti, web development. Pening kepala belajar coding. Petang teringin nak makan putu piring dekat pasar malam, tapi malas nak pergi sebab tak ada orang nak temankan (T_____T) *kempunan*
Ahad
Last day short course, sampai pukul 12 je. Perut lapar, McD kejap beli double cheese burger, sundae and apple pie. Beli kat drive through bukan nak makan kat rumah pun. Malas nak duduk and makan sorang-sorang kat McD tu, nanti orang pandang-pandang.HAHAHAHA. bajet artis. Parking kereta dekat tasik, and picnic skejap. Oh, terasa forever alone lagi gue.

4 comments:

  1. Ha, kalau seminggu dalam entry nie update tetiap hari, mesti tak rasa forever alone tau. Cayalah cakap akak...hehehehehe

    ReplyDelete
  2. Busynye Akak.. Jln sna.. Jln sini..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...