Wednesday, January 9, 2013

Teringin nak ada Samsung Galaxy Note II?

Samsung: Galaxy Wonderland| Yuna's Journey: #galaxywonderland
[link]
   Currently Lin tengah perah idea-idea bernas nak share dekat Galaxy Wonderland ni. Maklumlah, excited nak menang Samsung Galaxy Note II yang power tu. Nak beli sendiri sampai Samsung Galaxy Note yang ke-sepuluh pun belum tentu dapat dengan current status sebagai penganggur terhormat ni. Jom lah join sekali? cuma share kenapa kenaa Malaysia ni our wonderland, and 5 best submission will be choose by Yuna herself to win Samsung Galaxy Note II. Tak kisahlah nak bubuh gambar ke, nak lukis ke or just a simple text; yang penting awak boleh share apa-apa je reason, lagi banyak lagi bagus and berpeluang menjadi pemenang. Senang kan? So, for more info awak klik dekat sini > Galaxy Wonderland. :)

6 comments:

  1. Macam menarik...

    Tapi Note II bukan pilihan hati bro. Wife bro je yang pakai.

    Murah dah harganya.

    ReplyDelete
  2. hukhukhuk...den yg koje nie pun blom mampu nak pakai nie...akan diusahokan jugak la gamaknya..pantang nampak org promote jer..mula la hati nie tersentuh..huhuhu

    ReplyDelete
  3. kte ponnnnnnn teringin nk ade galaxy noteeeeeeee...hrap impian utk dpt glaxy note thun nie tercapi...weee..heheh

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...