Thursday, January 17, 2013

Samsung Wonderland


Hi guys.Dalam post Lin yang lepas Lin ada bagitahu pasal why Malaysia is my wonderland kan.Hari ni Lin nak cerita pasal program tv terbaru iaitu Samsung Wonderland di saluran Astro Ria (Channel 104).Rancangan berkisarkan tentang dua orang host yang mengembara keseluruh Malaysia dan melawati tempat-tempat menarik disepangjang perjalanan mereka untuk mencari inpirasi kepada pembikinan klip video terbaru penyanyi Yuna.Rancangan ini sangat menarik sebab  ianya dapat memberi info kepada kita tentang tempat-tempat menarik yang ada di negara tercinta kita ini.So,kalau anda semua yang sebelum ni tak tahu nak berjalan-jalan dekat mana, Lin cadangkan korang tontonlah rancangan ini. Confirm lepas tengok rancangan ini anda dah tak konfius lagi.Dalam episode yang pertama haritu mereka telah pergi melawati Fraser Hill dan beberapa tempat di negeri perak seperti di Ipoh dan Batu Gajah.Rancangan yang sangat menarik ini keudara pada setiap hari sabtu jam 6.30 petang.So kenapa Malaysia ialah wonderland Lin?Ini adalah sebab-sebabnye:

Pulau-pulau yang memukau

Gunung-ganang yang indah

Makanan yang lazat

                             
Oleh itu,macam yang Lin pernah cakap dalam post yang lepas,marilah beramai-ramai kita joint segment galaxy wonderland.Galaxy Note II sedang menunggu 5 pemenang bertuah :)






1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...