Wednesday, December 26, 2012

Holiday!

Tune Hotels Kota Bharu, Kelantan
JB-Pahang-Terengganu-Kelantan
Will be back next week :)

Friday, December 21, 2012

Be Without You by Mary J. Blige

I wanna be with you, gotta be with you, need to be with you
(Oh, oh, oh, oh)
I wanna be with you, gotta be with you, need to be with you
(Oh, oh, oh, oh)
Oooo (oh, oh, oh, oh) oooo

Chemistry was crazy from the get-go
Neither one of us knew why
We didn't build nothing overnight
Cuz a love like this takes some time
People swore it off as a phase
Said we can't see that
Now from top to bottom
They see that we did that (yes)
It's so true that (yes)
We've been through it (yes)
We got real sh** (yes)
See baby we been..

Too strong for too long (and I can't be without you baby)
And I'll be waiting up until you get home (cuz I can't sleep without you baby)
Anybody who's ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can't be without your baby

I got a question for ya
See I already know the answer
But still I wanna ask you
Would you lie? (no)
Make me cry? (no)
Do somethin' behind my back and then try to cover it up?
Well, neither would I, baby
My love is only your love (yes)
I'll be faithful (yes)
I'm for real (yes)
And with us you'll always know the deal
We've been...

Too strong for too long (and I can't be without you baby)
And I'll be waiting up until you get home (cuz I can't sleep without you baby)
Anybody who's ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can't be without your baby

See this is real talk
I'm always stay (no matter what)
Good or bad (thick and thin)
Right or wrong (all day everyday)
Now if you're down on love or don't believe
This ain't for you (no, this ain't for you)
And if you got it deep in your heart
And deep down you know that it's true (come on, come on, come on)
Well, let me see you put your hands up (hands up)
Fellas tell your lady she's the one (fellas tell your lady she's the one, oh)
Put your hands up (hands up)
Ladies let him know he's got your love
Look him right in his eyes and tell him
We've been...

Too strong for too long (and I can't be without you baby)
And I'll be waiting up until you get home (cuz I can't sleep without you baby)
Anybody who's ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can't be without your baby

Sunday, December 16, 2012

Samsung Galaxy Note II, Yuna dan Galaxy Wonderland.

Dah share cerita awak dekat Galaxy Wonderland? Lin dah, try lah cari :)

Join Yuna on GALAXY Wonderland 
A musical journey brought to life on the GALAXY Note II 

Kuala Lumpur, 22 November 2012 – Samsung, a global leader in digital media and digital convergence technologies, has renewed its creative partnership with singer-songwriter and GALAXY Note II ambassador, Yuna Zarai.

Building on the success of the first project – the award-winning Sparkle Project – Samsung and Yuna will now embark on a journey aided by the GALAXY Note II, bringing everything special about Malaysia to life. GALAXY Wonderland is a musical voyage brought to life on Samsung’s latest flagship, the GALAXY Note II, and celebrates Malaysia’s identity through its culture, places, and art. Yuna will once again work with a host of creative collaborators as well as her fans to paint a Malaysian Wonderland through the eyes of its people.

“We are very excited to collaborate with Yuna once again. She is a unique artist who embodies the unique and inspirational stories we wanted to showcase on GALAXY Wonderland. Samsung is committed to provide people with enriching experiences, and creating this beautiful collection of inspiring personal stories with everyday Malaysians is yet another avenue for us to do so,” said Vincent Chong, Head of Mobile Phone Division at Samsung Malaysia Electronics.

Rallying Malaysians to submit stories about their inspirations on GALAXY Wonderland’s online portal, galaxywonderland.my. Yuna will use these personal accounts to find her own creative spark to write a new song.

Inspired by the stories shared on GALAXY Wonderland, illustrators, armed with the GALAXY Note II, will populate the online portal with whimsical illustrations. This rich portal curates all the stories from Malaysians and features an ever-growing and expanding landscape of ideas and surreal elements. More than that, these beautiful representations of Malaysian stories will be incorporated in a music video featuring Yuna’s new song and produced with the GALAXY Note II.

Launched in early October, the GALAXY Note II is designed for everyday creativity, offering efficient capturing and expression of ideas. This makes the device the perfect tool to accompany Yuna on her Wonderland journey.

Yuna’s journey on GALAXY Wonderland will be featured in a series on Astro Ria, where she explores the stories submitted by Malaysians in finding inspiration for her song.

Samsung and Yuna’s first collaboration, the Sparkle Project, saw Malaysia’s first music video created with the GALAXY Note. This musical partnership is a true showcase of creativity and a testament to what can be achieved when people, music, and technology are brought together. Recently, the Sparkle music video won the Best Music Video award on Anugerah Industri Musik (AIM), Malaysia’s premier music award-giving ceremony.

Speaking about her partnership with Samsung, Yuna said, “This creative collaboration with Samsung is special, and it made winning the AIM award possible! I’m very happy to be on board for the next project, and I can’t wait to see the GALAXY Wonderland space brought to life by everyday Malaysians.”

For more information on GALAXY Wonderland and the new Samsung GALAXY Note II, please visit GALAXY Wonderland’s portal, galaxywonderland.my or visit Samsung Mobile Malaysia Facebook page at https://www.facebook.com/samsungmobilemalaysia.

So, why wait? Come and share your story HERE :)

Welcome to Galaxy Wonderland!

Inspire a whimsical wonderland with Yuna. All you have to do is share what we love most about Malaysia, and it will be brought to life [HERE] with Samsung Galaxy Note II. The more stories you share, the richer the wonderland become.
Why wait? Share your story! Help Yuna find her song inspiration.
Click HERE for more info.

psstt..find my wonderland ;)

Galaxy Wonderland - The Journey Begins

What makes Malaysia a wonderland?
Photo, sketch or text away. Come and share your wonderland story and see it come to life :)
Click HERE to start.
(^_________^)

Monday, December 10, 2012

Vitamin 17 Untuk Merawat Kanser?



Vitamin B17 berada di pasaran Negara kita, ramai orang terkejut, betul ke kanser ada penawar? Betul ke kanser boleh di sembuhkan ? Ramai yang tidak percaya kanser boleh di sembuhkan. “Allah yang menurunkan penyakit maka Allah juga yang menyembuhkanya” Cuma kita sahaja yang tidak bertemu dengan ubat yang betul.

Ramai orang yang tidak percaya bahawa kanser dapat di sembuhkan 100%. Mereka ingin bukti secara ilmiah bahawa kanser benar-benar boleh di sembuhkan. Apa yang mereka inginkan adalah: Apakah B17 telah di uji di makmal dan apakah hasil ujian makmal terhadap B17?

Adakah vitamin B17 bekerja di makmal?

Pada 1953 para penyelidik penyakit kanser di California melaporkan, dalam laporan tersebut mereka menggunakan dosis B17 atau Amygdalin atau laetrile jauh lebih rendah dari yang di guankan saat ini ( dibawah 1500mg sehari ) laporan tersebut menunjukan " 100% pesakitnya yang dikaji berkata ada peningkatan dalam erti kesejahteraan dalam hidup, nafsu makan semakin meningkat, mendapatkan berat badan yang sempurna , dan penurunan rasa kesakitan dengan cepat sekali...”

Selama lima tahun, antara tahun 1972 dan 1977 Vitamin B17 di uji lagi dengan standar ujian yang sangat ketat di uji diSloan-Kettering Institute for Cancer Research di Manhattan bawah penyeliaan dan arahan Dr Sugiura.Maknanya setelah melalui proses ujian selama 5 tahun, barulah mereka mendedahkan hasil ujian mereka pada masyarakat umum hasilnya sangat menggemparkan.

Dr Sugiura

1.B17 berjaya berhentikan metastasis (penyebaran kanser) pada tikus.
2.B17 berjaya meningkatkan tahap kesihatan mereka secara umum.
3.B17 berjaya menghalang pertumbuhan tumor kecil.
4.B17 berjaya menghilangkan rasa sakit 70% pengidap kanser.
5.B17 bertindak sebagai agen pencegahan kanser 100%.

Setelah memperoleh keputusan yang positif daripada penyelidikan yang di lakukan oleh Dr Sugiura selama 5 tahun. Mendorong dua orang doktor untuk melakukan penyelidikan yang sama terhadap B17 ini, mereka adalah Dr Elizabeth Stockert dan Dr Lloyd Schloen. Dr Lloyd Schloen telah melakukan penyelidikan dengan lebih mendalam dengan menambah Pancreatic Enzymes oral atau dengan suntikan - seperti yang biasa dilakukan oleh doktor laetrile - dan melaporkan kesembuhan 100% antara tikus Switzerland albino nya yang telah di uji.

Penemuan ini tidak menyenangkan Sloan-Kettering Institute for Cancer Research di Manhattan yang sangat berharab agar dapat mencipta ubat kanser bukan dari bahan semula jadi. Tidak ada wang boleh dilakukan jika jawapannya boleh ditemui dalam enzim makanan dan vitamin. Mereka memerintahkan agar penyelidikan dilakukan sekali lagi dengan menukar parameter sehingga mereka boleh mengatakan "laetrile tidak bekerja". Cerita sepenuhnya boleh anda dapati dengan membaca buku World Without Cancer. Mengapa mereka masih sukar untuk menerima sebuah kebenaran? Jawapannya adalah kerana “wang”.

Ross PELTON, R. Ph, PhD, dan Lee Overholder PhD, Alternatif di Terapi Kanser (Simon & Schuster, New York 1994), mengutip kajian makmal berikut:
  • Dalam sebuah kajian yang ditaja oleh Yayasan McNaughton di San Ysidro, California, laetrile disuntik ke haiwan makmal dengan dos 500mg. Mendapati jangka hayat kehidupan haiwan yang dirawat laetrile adalah 70% lebih lama berbanding dengan haiwan yang tidak di rawat. Hasil penyelidikan ini telah di bentangkan pada “laporan laetrile” pada bulan Julai 1977.
  • Kajian yang dilakukan di Institut Pasteur di Paris, dengan menggunakan model tikus dengan kanser adenokarsinoma, menunjukkan bahawa tikus yang dirawat laetrile selamat dua kali ganda.
  • Pada tahun 1977 Dr Harold Manner mendedahkan hasil kajian yang di lakukan Universiti Loyola di Chicago. Dalam sebuah kajian dengan 84 tikus, 75 mengalami regresi lengkap tumor payudara, dan sembilan lain menunjukkan regresi separa.

10 Perkara YAHUDI Tak Nak Kita Tahu!


Tahukah kalian sebenarnya banyak benda yang yahudi laknat ni sembunyikan daripada pengetahuan umum.

1. Israel merupakan salah sebuah negara pembekal rokok terbesar dunia, namun rakyatnya tidak digalakkan menghisap rokok yang mereka cipta kerna mereka tahu akan bahana dalam kandungannya!.

2. Israel mempunyai kepakaran dalam mencipta vaksin dan mahir dalam ilmu perubatan, namun ilmu itu hanya untuk orang luar, kerana mereka tahu bahan kimia yang terdapat dalam ubat akan merosakkan sistem tubuh untuk satu jangka masa panjang. Penduduk Israel sendiri menggunakan Habbatus Sauda dalam perubatan harian.

3. Taktik kaum ibu di Israel ketika mengandung ialah si ibu/ isteri akan mendengar si suami membaca, menyanyi atau mereka akan menyelesaikan masalah matematik bersama-sama untuk mendapat bayi yang bijak dan petah kerana pada ketika ini fikiran dan perasaan si isteri adalah bersambungan dengan anak dalam kandungan berbanding anda bercakap padanya di perut.

4. McDonald di Israel telah membuat pengubahsuaian contohnya dari segi minuman. Mereka menggantikan kopi berkafein kepada teh yang mengandungi polyphenols, iaitu unsur kimia yang berfungsi sebagai antioksidan berkekuatan besar untuk membuang sel rosak dan mencegah kanser. Kita di sini masih lagi menggunakan KAFEIN BERBAHAYA!

5. Di Israel, mereka akan memakan buah-buahan dahulu sebelum memakan makanan utama. Ini kerana hakikatnya dengan memakan hidangan kabohidrat (nasi atau roti) dahulu kemudian buah buahan akan menyebabkan kita merasa ngantuk dan lemah dan payah untuk memahami pelajaran disekolah. Sedangkan di sini kita dimomokkan dengan memakan buah-buahan sebagai pencuci mulut.

6. Israel terus melakukan berbagai usaha untuk menghancurkan Masjid Al Aqsha dan Qubah Shakhrah sejak 50 tahun yang lalu dengan menggali bawah tanah masjid tersebut agar runtuh dengan sendirinya.

7. Majoriti buku sejarah di dunia mengatakan Negara-negara Arab yang menyerang Israel terlebih dahulu pada perang tahun 1967. Padahal faktanya, Israel yang menyerang Negara-negara Arab terlebih dahulu kemudian mereka merebut kota Al Quds dan Tebing Barat. Tetapi mereka mengatakan serangannya itu adalah serangan untuk menjaga diri dan antisipasi.

8. Di Palestin, penduduk kristian Palestin dan Palestin Muslim bersatu melawan penjajah yahudi

9. Pelajar-pelajar di sekolah dilatih dengan taktik ketenteraan dalam bersukan seperti menembak dan mamanah bagi melatih otak memfokus sesuatu perkara dan mempersiapkan diri jika perkhidmatan diperlukan dimasa akan datang.

10. Hosni Mubarak merupakan tulang belakang Israel dan Amerika selama 30 tahun!

Sunday, December 9, 2012

MIVVA.COM Invitation For You!

MIVVA.COM| MIVVA BeautyBox Invitation Code 
Hi beauties! I have a good news just for you and I'm super excited for it! There's a new BEAUTY BOX in town: MIVVA! So first, let me introduce you to this new beauty box sensation.
MIVVA BeautyBox Invitation Code
WHAT IS MIVVA?
MIVVA is all about discovering and finding beauty products that suits you best.
Discover niche brands and unique products, maximize the try and buy concept, learn new skincare and makeup tricks, engage and exchange tips with other beauty enthusiasts.
We aspire to be inspired by our customers.

THE MIVVA BEAUTYBOX
Every month, MIVVA members will receive a personalized box of deluxe beauty products. These lovely beauty miniatures are tried (and retried!) by us, they are then carefully packed in a luxurious box and couriered to your doorstep. We offer a diverse selection of products ranging from skincare to makeup to body & hair care, with little surprises thrown in every now and then!

THE SHOP
After trying the beauty products, you can purchase full-sized versions directly from the MIVVA Shop. We have an alluring loyalty program that is guaranteed to get you hooked! Be rewarded every time you shop, refer friends, write reviews and share beauty tips. Redeem MIVVA Points and save (a lot!) on any purchases made on MIVVA.

PRICE
For only RM38 per month, you get 5-6 exciting beauty products and this Christmas, they've also packed in little surprises!

Who doesn't like surprises every month! and FYI, this MIVVA Box would be EXCLUSIVELY TO MEMBERS ONLY which will be your good news because I was lucky enough to be selected to shared the INVITATION CODE with my viewers!

HOW TO REGISTER?
1. Click HERE: MIVVA.COM
2. Key-in your invitation code: 
DiscoverMIVVA
3. Then, click SUBMIT.
MIVVA BeautyBox Invitation Code
4. Fill in your details.
MIVVA BeautyBox Invitation Code
5. ..and you're done! 

So, why wait? There's only 250 boxes left! ;) Can't wait to receive my debut MIVVA Beauty Box!

Friday, December 7, 2012

Semanis Kurma 06/12/12

AGAR ANAK CERDIK: SURAH AL-ANBIYA' AYAT 79.
Maka Kami beri Nabi Sulaiman memahami hukum yang lebih tepat bagi masalah itu dan masing-masing (dari mereka berdua) Kami berikan hikmat kebijaksanaan dan ilmu (yang banyak): dan Kami mudahkan gunung-ganang dan unggas memuji Kami bersama-sama dengan Nabi Daud dan adalah Kami berkuasa melakukan semuanya itu.

AGAR ANAK TAAT PD ALLAH: AL-BAQARAH AYAT 128.
"Wahai Tuhan kami! Jadikanlah kami berdua: orang-orang Islam (yang berserah diri) kepadaMu, dan jadikanlah daripada keturunan kami: umat Islam (yang berserah diri) kepadaMu, dan tunjukkanlah kepada kami syariat dan cara-cara ibadat kami, dan terimalah taubat kami sesungguhnya Engkaulah Maha Penerima taubat, lagi Maha Mengasihani

UTK MENDAPAT ANAK YG SOLEH/ZURIAT YG SOLEH: ALI IMRAN AYAT 38.
Ketika itu Nabi Zakariya berdoa kepada Tuhannya, katanya: "Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) doa permohonan.

Thursday, December 6, 2012

Ingatkan SPAM tadi~

...rupa-rupanya Payment Advice Nuffnang. Thanks Nuffnang! :)
Anyway THANKS to visitors yang sudi klik iklan-iklan kat dalam blog ni. Klik la selalu, HAHAHA. Duit hasil blog ni Lin nak kumpul buat beli rumah macam ni:
So, jangan segan-segan klik iklan selalu ek? Hohoho.

Hari-hari Terakhir di Ipoh.

     Since last week. Sabtu, kemas barang and send back some stuff to Kedah. Ahad, kemas barang. Isnin, pengsan. Selasa, pengsan. Rabu, packing barang and jual old magazine and buku dekat Novelhut Ipoh Parade <---- Banyak-banyak cuma dapat RM10 je *nanges*
    Diatas ni suku barang yang dah siap packing [untuk bawa balik naik kereta and pos] as lagi suku dah send back to Kedah earlier. Now ni, collection buku je dah 3 kotak. Ya, di atas ini tidak termasuk dengan pakaian. Pakaian belum kemas lagi. Nak kena separate to two hari ni. For myself and for donation. Which I have to settle hari ni juga sebab esok dah busy post motor [via Poslaju Malaysia of course], pos barang and nak terminate Streamyx. 
     Dijangka esok malam atau pagi Sabtu baru gerak balik JB. Penatnya saya~~~~~! Balik nanti nak tidur sepanjang hari, hibernate 2,3 minggu malas nak bother bout surrounding and people. Badan pun tak berapa sihat lagi. Siksa.

Wednesday, December 5, 2012

Pengumuman Peserta Bertuah Segmen: "Blogwalking Mania by Cik Suzlin"

Klik di [SINI] untuk senarai peserta segmen :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tahniah pada peserta ke [28], [39] dan [21]!
Kepada semua pemenang anda diberi 48 jam untuk emailkan nama penuh, alamat dan no telefon anda kepada saya di alamat, busymonkey07@gmail.com untuk urusan pos hadiah
Terima kasih :)

Wordless Wednesday


Tuesday, December 4, 2012

MIVVA Beauty Box?

Ada beauty box baru. Nak PRIORITY ACCESS? Kena daftar dulu, free je~
Click HERE to sign up.

Redeem Wonderbox Free :)

wonderbox,beautybox,beauty,makeup,malaysia,shopping
Remember Wonderbox Malaysia [October Box and November box review]? Wonder points [WP] Lin dah cecah 1050! So with just one click Lin redeem untuk this month punya beauty box :) 800 WP boleh redeem satu kotak. So nak try Wonderbox macam Lin? Klik [SINI] untuk subscribe. Only RM39.90/month.

Hadiah Giveaway dari Kak Sarah!

Dah collect parcel pagi semalam :)
Lin dapat:
Follow Me Sence Body Mist
Pearl Powder Mask
Purple Contact Lense and casing CT
Cute brooch!

Monday, December 3, 2012

Paradise by Coldplay

Know this song from 9gag [parrot-dies joke] and addicted to it since then. Nah, dedicate this song to all and Happy Monday!

When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach so
She ran away in her sleep
And dreamed of
Para-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradise
Every time she closed her eyes

When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach
And the bullets catch in her teeth
Life goes on, it gets so heavy
The wheel breaks the butterfly
Every tear a waterfall
In the night the stormy night she'll close her eyes
In the night the stormy night away she'd fly

And dreams of
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh
She'd dream of
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh-oh

La-la-la-la-la-la-la
La-la-la-la-la-la-la-la-la-la
And so lying underneath those stormy skies
She'd say, "oh, ohohohoh I know the sun must set to rise"

This could be
Para-para-paradise
Para-para-paradise
This could be
Para-para-paradise
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh
This could be
Para-para-paradise
Para-para-paradise
This could be
Para-para-paradise
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh-oh


"Admit it. You watch "Life of Pi" sebab lagu ni kan?"

Senarai Peserta Segmen: "Blogwalking Mania by Cik Suzlin"

Tamat sudah segmen Lin dengan 42 penyertaan. Jom blogwalking kawan-kawan! 3 peserta bertuah akan dipilih menggunakan random.org dan akan diumumkan esok :) Tunggu tau.

1. http://www.erazfadli.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


2. http://lifearesoawesome.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


3. http://zamani84.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


4. http://mohdqushaiey.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


5. http://mawarjambu.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


6. http://aliasafifah.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


7. http://hananhadila.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


8. http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


9. http://alkhawarizminadiah.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


10. http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


11. http://ewapunya.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


12. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


13. http://faramoree.blogspot.com/2012/11/nak-join-jugak-la.html


14. http://www.mialiana.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


15. http://www.munviolettaxious.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


16. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


17. http://gadisskecikk97.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


18. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


19. http://sicomel06.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


20. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


21. http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


22. http://chentaabby.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


23. http://fadzlieynababychuby.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


24. http://mineofstory.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


25. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


26. http://a-awesomee.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


27. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


28. http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


29. http://anakmakcikbedah.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


30. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


31. http://dila-syadila.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


32. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html

33. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html


34. http://kurusstory.blogspot.com/2012/11/blog-post_18.html


35. http://kitatauke.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html

36. http://ajlincomey.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html

37. http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/segmen-blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html

38. http://hazypeacemylife.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html

39. http://norkebahagiaan.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html

40. http://penabirusora.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html

41. http://princessgomezs.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html

42. http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/blogwalking-mania-by-cik-suzlin.html